Vinn stort – Spela en $12,000 Team PokerNews Freeroll hos Prime Poker

Vinn stort – Spela en $12,000 Team PokerNews Freeroll hos Prime Poker 0001

Prime Poker är stolta över att få vara värd för en $12 000 Team PokerNews WSOP freeroll som spelas lördagen den 26 maj klockan 20:00. Denna Prime Poker WSOP freeroll erbjuder verkligen ett bra värde för spelarna och är onekligen ett förträffligt paket. Vinnaren av denna freeroll kommer att få ett paket värt $12 000 som inkluderar inköp till WSOP´s huvudtävling á $10 000 samt ytterligare $2 000 för att täcka rese och boende kostnader under spelarens vistelse i Las Vegas.

Den lyckliga vinnaren kommer också att få ansluta sig till Team PokerNews inför World Series of Poker och därmed få ta del av exklusiva Team PokerNews förmåner, som inkluderar en inbjudan till en Team PokerNews middag och andra funktioner!

Med ett sådant stort och lukrativt paket på spel så borde man tro att kvalificering till denna freeroll borde vara invecklat. Men så är inte fallet då Prime Poker och PokerNews har som mål att göra det så enkelt som möjligt för spelarna att kunna ta del av denna freeroll.

Alla PokerNews spelare måste ladda ner

Prime Poker via PokerNews, därefter måste de skapa ett nytt konto och sen spela ihop 400 Prime Poker poäng för att kvalificera till freerollen. Men du måste skynda dig, dessa 400 poäng måste vara inspelade senast måndagen den 21 maj!

Om en spelare redan har registrerat sig hos Prime Poker via PokerNews så kan denne spelare fortfarande delta i denna $12,000 Team PokerNews WSOP Freeroll så länge man uppfyller kravet om 400 inspelade poäng innan utsatt datum. När man väl spelat ihop dessa poäng, se då till att du skickar ett email till [I][email protected] [/I] så att du sen blir meddelad när du kan registrera dig till turneringen.

För ytterligare information, besök då vår freeroll sida. Där finner du även våra andra $12 000 Team PokerNews WSOP freerolls som erbjuds, exklusivt för PokerNews spelare.

[I]Dagens PokerNews tips: Få en exklusiv insättningsbonus på 100 % upp till $200 när du skapar ett konto hos

Prime Poker via PokerNews! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories