PokerProForAYear – Gå med i Serie 3 nu!

PokerProForAYear – Gå med i Serie 3 nu! 0001

Denna fantastiska årslånga PokerProForAYear liga har nu pågått ett tag men än är det inte försent för dig att gå med och vinna dig en plats till finalen som spelas i slutet av året, en final där du kan vinna ett sponsorskap under 2008. Och med en kommande $500 garanterat turnering så har du ett gyllene tillfälle att ansluta dig och utöka din kassa samtidigt.

PokerProForAYear rullar sakta men säkert på och vi befinner oss nu i mitten av serie 3, men trotts detta så finns det gott om anledningar kvar för att just du ska ansluta dig och starta din jakt på första priset, ett pris värt omkring $50 000.

I ledning i serie 3 finner vi för tillfället kassike som nästan varit omöjlig att stoppa. Han vann bland annat den globala freerollen i serie 1, en freeroll som gav honom en resa till ett EPT Dortmund. Dessutom så kvalificerade han sig till finalbordet i Serie 2. Så vem vet, kanske får vi se kassike vi finalbordet i slutet på året.

Kom nu ihåg att de finns gott om vägar att ta sig till finalbordet vid årets slut, där en spelare vinner ett sponsorskap värt $50 000 som inkluderar inköp till 4 större landbaserade pokerturneringar. Du kan vinna en plats genom att vinna en serie final, sluta som 1:a överlag i den totala sammanställningen eller kvalificera dig till en freeroll för de 100 bästa poängplockarna överlag, en freeroll som erbjuder 3 platser till finalen. För närvarande så krävs det bara 80 poäng för att komma in bland topp 100 i den totala sammanställningen så det är med andra ord inte för sent att ge sig in jakten på poäng.

Tycker du fortfarande att de inte lockar tillräckligt, missa då inte de freerolls som spelas I varje serie. I serie 3 så spelas vår $500 freeroll den 23 maj klockan 12:00 och det är väldigt enkelt att få delta i den, gör bara en insättning senast 4 dagar innan freerollen spelas och du får därmed möjlighet att registrera dig till turneringen. Dessutom, förutom denna freeroll så har vi även en Global freeroll som spelas den 9 juni. I denna turnering så har vi ett $12 000 WSOP paket på spel, där vinnaren får åka till Las Vegas och spela i årets huvudturnering i World Series of Poker. För att få vara med i denna globala freeroll så måste du ha gjort en insättning på $50 eller mer, spelat ihop 200 pacific poker poäng senast den 5 juni. När detta är gjort kan du då registrera dig till denna freeroll.

Kom ihåg att hela vår PokerProForAYear liga, med alla turneringar och freerolls, enbart är tillgängliga för spelare som registrerat sig hos Pacific Poker via PokerNews eller PokerProForAYear. Med andra ord har du ett begränsat startfält att tampas med och därmed ökar dina chanser avsevärt för att lyckas. Så ingen idé att sitta här och drömma, agera istället och kanske blir det du som blir PokerProForAYear under 2008, ett sponsrat pokerproffs som reser världen runt för att spela i de allra största landbaserade pokerturneringarna, så som WPT, WSOP, Aussie Millions och EPT.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories