PokerProForAYear Serie 3 – $500 garanterande turneringar

PokerProForAYear Serie 3 – $500 garanterande turneringar 0001

Serie 3 av PokerProForAYear har just startat och vi erbjuder ännu mer fantastiska priser genom en $500 garanterad prispott i alla $10+$1 turneringar. Dessutom så håller vi i en $500 Freeroll och en $12,000 WSOP Global Freeroll!

Självklart, det här är bara toppen på isberget av vad ni kan vinna. Men vad den som vinner efter att säsongen är över är titeln Poker proffs för ett år 2008. Det ger sponsorer och inträde till fyra stora pokerturneringar, inklusive boende, resor och utgifter. Detta fantastiska paket är värt $50,000, så inte undra på att alla vill vinna denna liga.

Men känner du fortfarande att detta inte är tillräckligt? Då kanske detta beslut gör det mer lockande, att man beslutat sig för att erbjuda en garanterad prispott på $500 i alla de sju $10+$1 turneringar. MeRock vann nyligen runda 1 i serie 1 och plockade ut $250, plus 500 poäng mott ledartavlan.

Serie 3 kör två underbara freerolls också, den första spelas den 23 maj och då är det en $500 Freeroll och två veckor efter, den 9 juni, så kör man en $12,000 WSOP Global Freeroll.

Ja du läste rätt, en $12,000 Global WSOP Freeroll! Den ger dig inträde värt $10,000 till huvudturneringen i WSOP samt $2,000 för resa och boende. Så här har du ett gyllene tillfälle att ta dig till årets WSOP och vem vet, kanske blir det du som tar hem första priset, som förra året var på $12 miljoner!

Om du vill medverka i denna fantastiska Global Freeroll, så måste du göra en insättning på $50 eller mer och spela ihop 200 Pacific Poker poäng. Både insättningen och att tjäna poängen måste göras innan den 5 juni.

Pacific Poker är den enda platsen för denna fantastiska tävling. Alla PokerProForAYear evenemang samt freerolls spelas hos Pacific Poker och är exklusiva för spelare som registrerat sig antingen via PokerNews eller PokerProForAYear, så ladda

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories