Pokernews och Bluff Media i exklusivt avtal om live rapportering från WSOP

Pokernews och Bluff Media i exklusivt avtal om live rapportering från WSOP 0001

Pokernews.com, där även SE Poker News ingår, meddelar att man har träffat ett exklusivt avtal med Bluff Media LLC där PokerNews kommer ge live rapporter, chipcounts och spelarplaceringar ifrån årets upplaga av World Series of Poker och andra WSOP evenemang.

Denna service kommer att förmedlas av PokerNews marknadsledande live-rapporterings mjukvara men för första gången någonsin så kommer detta att ske i realtid på alla pokernews språk, så nu kan alla pokerälskar, oavsett språk få en chans att följa vad som sker i WSOP, direkt när de händer.

Uppdateringarna ifrån WSOP och alla dess evenemang kommer att produceras så att man får se play by play action och ställningarna i turneringarna som man även kan följa på www.worldseriesofpoker.com i samspel med PokerNews hemsida.

Bluff Media LLC, utgivaren av tidningen Bluff Magazine, kommer att kunna erbjuda videoklipp över Internet, streaming och realtid hos www.worldseriesofpoker.com. Man kommer även att tillhandahålla live radio via sattelit samt via webb streaming.

VD:n för Pokernews.com, Damon Rasheed, säger:

"Vi är stolta över överenskommelsen med Bluff, att kunna erbjuda vad vi tror kommer att bli den bästa rapporteringen som World Series of Poker någonsin sett. Vi ser fram i mot att täcka pokerns stora events, att fansen kan räkna med att få se all action direkt när det händer på plats".

Vice VD av Bluff Media, Nick Geber sa följande i ett uttalande:

" Vi ser verkligen fram emot att få jobba med PokerNews där vi kommer att leverera den bästa live-coverage någonsin till alla pokerfans världen över. PokerNews' mjukvara är ett fantastiskt komplement till vår, aldrig tidigare skådade Video, Audio och Webb täckning av poker events."

WSOP startar den 1 juni och så gör även live täckningen i över 20 olika språk via PokerNews nätverk av pokersidor.

Chefsredaktören hos PokerNews.com, John Caldwell hade följande kommentar om detta:

"Styrkan hos PokerNews är vårt världstäckande nätverk av olika språksidor. Jobbet med att täcka WSOP i så många språk är stort och vi jobbar dygnet runt med vår personal, världen över, som ska följa WSOP. Poker är ett globalt spel och vi ser fram i mot att få ta del av detta genom att erbjuda live uppdateringar för första gången någonsin i så många olika språk."

[I]Dagens PokerNews tips: Vill du ta dig till årets WSOP och kanske finnas med i vår live rapportering? Gå då till vår

freeroll sida där du finner alla våra $12 000 WSOP freerolls tillgängliga exklusivt för PokerNews läsare! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories