Nytt Neteller betalkort släppt för Europa/Asien

Nytt Neteller betalkort släppt för Europa/Asien 0001

Nyligen så meddelade Neteller att man har släppte ett nytt betalkorts program för medlemmar i Europa och Asien. Det nya kortet som ersätter det gamla har lägre taxor när man gör transaktioner. Leveransen av dom nya korten väntas komma igång i slutet av maj och Netellerkunder måste verifiera och uppdatera deras kontaktinfo för att få det levererat till rätt adress.

En av fördelarna med det nya kortprogrammet är att deras kort inte längre är bunden till kanadensisk valuta. Tidigare så behövde alla medlemmar betala en extraavgift när man skulle växla pengar i sin egen valuta. Det nya kortet kommer att tillgång till flera valutor och kommer att vara bundet till varje medlems E-wallet konto och tack vare det så slipper man den extra avgiften.

Neteller's övergång till det ny kortet kom efter att de blivit underättade om att reglerna relaterat till Cirrus/Maestro nätverk, att deras tredjepart inte längre stödjer deras kort.

"Förmågan för våra kunder att kunna gå in och använda sina tillgångar från deras e-wallets, som är 24 miljoner online and offline försäljningsställen världen över är väldigt viktigt för oss." Sa Ron Martin, NETELLER VD. "Tack vare att vi fortsätter att växa i Europa och Asien, vi tror att det nya kortet kommer att öppna upp nya möjligheter till att kunna göra affärer."

Medlemmar med tillgångar på deras gamla kort efter den 3 maj 2007, bör ha fått denna summa krediterat till sitt neteller konto. I mars 2007, stängde Neteller tjänsten instaCASH för kanadensiska medlemmar lika så upphörde transaktioner mellan kanadensiska medlemmar och online spelsidor. Kanadensiska medlemmar kommer fortfarande att kunna använda deras nuvarande kort men bara i Kanada. Och när det gäller amerikanska spelare, ja då får vi vänta ytterligare ett tag innan vi ser vad som händer där.

[I]Dagens PokerNews tips:Hos Everest Poker kan du använda NETeller för att göra dina transaktioner till och från ditt pokerkonto. Öppna ett konto hos Everest idag och du kan ta del av 2 otroliga erbjudanden, få $50 gratis och spela i en exklusiv $3 000 PokerNews freeroll enbart öppen för skandinaviska spelare. Vinnaren i denna freeroll får en plasma-tv värd $2 500![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories