MANSION och Team PokerNews garanterar 8 WSOP paket - DAGLIGEN!

MANSION och Team PokerNews garanterar 8 WSOP paket - DAGLIGEN! 0001

Under 1 hela vecka hos Mansion så kommer deras dagliga $100 000 turnering förvandlas till MANSION Team PokerNews Main Event Satelliter – med åtta $12 500 WSOP paket som garanteras varje dag!

Från den 21-27 maj så kommer Mansion Pokers dagliga $100 000 garanterat att förvandlas till MANSION Team PokerNews Main Event Satellit. Inköpet till turneringen kommer fortfarande vara den samma men istället för att att man erbjuder $100 000 garanterat i kontanter så kommer man nu att erbjuda hela 8 paket till WSOP, vardera värda $12 500. Detta kommer att pågå under en veckas tid vilket innebär att 56 spelare kommer att vinna en resa till Las Vegas och WSOPs huvudtävling tack vare MANSION och Team PokerNews!

Varje $12 500 paket består av inköp till huvudturneringen á $10 000 samt ytterligare $2 500 för att täcka resa samt utgifter under spelarnas vistelse i Las Vegas i juli månad. Varje spelare som vinner ett WSOP paket hos Mansion kommer också vara del av Team PokerNews, vilket innebär att spelarna får ta del av förmåner som team kläder, inbjudan till private tillställningar samt möjligheten att hålla sina vänner och bekanta uppdaterade om ens framgångar i WSOP via en personlig Team PokerNews blogg.

Detta otroliga erbjudande är öppet för alla spelare och startar måndagen den 21 maj och avslutas söndagen den 27 maj. Inköpet till denna turnering ligger på $100 och dagliga satelliter finns tillgängliga för låga $10. Mansions Team PokerNews Main Event Satelliterna kommer att spelas klockan 12:00 CET på måndag, onsdag och fredag samt klockan 21:00 CET på tisdag, torsdag, lördag och söndag.

Dessutom så håller MANSION och Team PokerNews i ytterligare en $12 000 Main Event Satellit, lördagen den 26 maj klockan 22:00 CET. Åter igen så är denna turnering öppen för alla spelare och vinnaren av denna turnering kommer att erhålla ett $12 000 WSOP paket utöver den befintliga prispotten. Inköpet för denna satellit ligger på $50 och spelarna startar med 5000 marker och blinds nivåer som ökar var 15:e minut.

[I]Dagens PokerNews tips: Vill du ta del av Mansion Pokers dagliga $100 000, registrera dig redan idag. Utöka din kassa och vinn därefter en av MANSION Pokers Team PokerNews satelliter du kan packa dina väskor och bege dig till Las Vegas, för att göra upp bland resten av Poker eliten, om vem som är den bästa spelaren i världen![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories