Team PokerNews / MANSION Pokers satellit vinnare presenteras

Team PokerNews / MANSION Pokers satellit vinnare presenteras 0001

Sju dagar av spel och 56 stolar senare, så kan vi äntligen presentera det slutliga resultatet. MANSION Poker's fantastiska erbjudande med 56 platser till WSOP har avgjorts och en handfull pokerspelare har därmed vunnit en resa till Las Vegas och årets World Series of Pokers Main Event, med chansen på miljoner.

Här är namnen på de spelare som lyckades med bedriften att hamna bland de topp 8 i respektive turnering och därmed vunnit varsitt $12 500 WSOP paket och plats i Team PokerNews, allt tack vare MANSION:

3bullets

Aashutosh

Animal

Betdean

cheeech

Crazy_Chic

da69kid

danishdonk

den_perry

Diogene

DiscoSvendsen

ducbay

Elaineb

fast94quick

fatpoker

FilthyLuca

fitzer1

fixfixfix

Fuller69

goldensally

hoostie

Humbabussa

imfoldin

ironone

ISOjii

JB3717

JCTurn

JohnPink

Katja_1989

krul

Lovejoy

magicmetmark

Max Katz

mazelucky

MingusTheDog

ministerborg

missaljo

MrMisclick

nincompoop

PetShopBoy

Respectt

Revan

RIGOLLI

Shaw1974

skdg1

Slaktaren

Steve_pick

Sweet Chariot

Tha_Grinder

Theguns

Tisko

Tommas1974

TOR0

TrebleX

voodoo8

wrongkidney

Dessa 56 spelarna kommer i Vegas att möta upp de 33 andra medlemmarna i Team PokerNews vilket gör att Team PokerNews nu är uppe i totalt 89 spelare som alla har siktet inställt på dessa miljoner dollar. Och vem vet, kanske vi har ytterligare platser på spel, än är de inte för sent.

Den geografiska placeringen av Team PokerNews medlemmar visar på hur utbrett pokern är i världen. Utav dom 33 medlemmarna, så har vi spelare ifrån Japan, Danmark, Sverige, Australien, Holland, Frankrike, England, Estland, Litauen, Ryssland och Kanada.

Ett stort tack ger vi till MANSION Poker för att de sponsrade dessa fantastiska turneringar. Samtidigt vill vi gratulera och önska dessa 56 spelare lycka till i WSOP.

[I]Dagens PokerNews tips: Du har väl inte missat att MANSION håller i dagliga $100 000 garanterat med ett otroligt värde för spelarna. Turneringen kostar $100 i inköp men det är den värd! Du kan samtidigt ta del av vårt exklusiva bonuserbjudande om du laddar ner MANSION Poker via PokerNews. Vad sägs om 100 % upp till otroliga $1000? Så vad väntar du på, spela deras $100k redan idag!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories