Kvalificera dig till Pacific Pokers $12 000 Team PokerNews freeroll

Kvalificera dig till Pacific Pokers $12 000 Team PokerNews freeroll 0001

PokerNews fortsätter att erbjuda frirullar till höger och vänster, frirullar med otroliga priser som leder till WSOP. Och nu så är det dags för ytterligare en. Denna gång är det Pacific Poker och PokerNews som erbjuder dig chansen att vinna ett $12,000 Team PokerNews WSOP paket. Denna frirulle kommer att spelas lördagen den 9 juni klockan 23:00. Som ni kanske redan vet så är även Pacific Poker också värd för vår poker liga, PokerProForAYear, där en lycklig spelare kommer att vinna ett sponsorpaket för 2008.

Varje lycklig vinnare av en $12,000 Team PokerNews freeroll erhåller inträde till 2007 års World Series Main Event, som spelas i Las Vegas, USA. Utöver detta så får även spelaren $2 000 extra för att täcka resa till och från turneringen samt boende under vistelsen där. Till sist så kommer spelaren även att bli medlem i Team PokerNews, vilket ger spelaren tillgång till privata tillställningar, exklusiva evenemang samt andra fina förmåner.

Detta må vara en frirulle men det finns dock några krav som måste uppfyllas om du önskar att kvalificera dig. Först så är denna turnering enbart tillgänglig för PokerNews spelare, vilket innebär att spelarna måste ha laddat ner Pacific Pokers mjukvara via oss på PokerNews och därefter skapat ett konto. Därefter så måste spelaren ha gjort en insättning på minst $50 och spelat ihop 200 Pacific Poker poäng senast lördagen den 5 juni.

Men det finns också ytterligare en orsak till varför du ska spela i denna turnering. Spelar du så får du PokerProForAYear poäng och är därmed ett steg närmare att kvalificera dig till PokerProForAYear serie finalen. Denna liga avslutas med en huvudfinal där 10 spelare gör upp om första priset värt $50 000 som inkluderar sponsring till 4 större landbaserade turneringar under 2008, turneringar som WPT, EPT, WSOP och Aussie Millions.

För spelare som redan registrerat sig hos Pacific Poker via PokerNews så behöver ni inte oroa er. Även ni kan delta i denna freeroll så länge ni uppfyller kraven på insättning och inspelade poäng före den 5 juni. Så skynda er, se till att kvalificera er till denna turnering, innan de är för sent!

[I]Dagens PokerNews tips: Ed Note: Ladda ner Pacific Poker genom PokerNews, skapa ett nytt konto och gör en insättning så kan du ta del av vår exklusiva insättningsbonus på 60 % upp till $100. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories