Gnuf Poker levererar en sensationell Team PokerNews WSOP freeroll

Gnuf Poker levererar en sensationell Team PokerNews WSOP freeroll 0001

PokerNews fortsätter med att erbjuda våra spelare turneringar med stort värde. Denna gång är det tillsammans med Gnuf Poker och åter igen är det en $12 000 Team PokerNews WSOP freeroll som står på spel. Denna turnering kommer att gå av stapeln söndagen den 3 juni klockan 18:00.

Alla våra $12,000 Team PokerNews freeroll priser infattar inköp till 2007 års World Series of Pokers huvudturnering, värt $10 000 samt ytterligare $2 000 för att täcka resa till och från Las Vegas samt boende under din vistelse i öknen. World Series of Poker är världens största poker turnering, en turnering som lockar till sig tusentals spelare från världens alla hörn och årets upplaga förväntas bli de största WSOP i dess historia. Och nu ger PokerNews och Gnuf Poker dig chansen att ta del av detta via vår exklusiva Team PokerNews WSOP freeroll. Detta $12 000 paket kan bli ditt och du kan därmed få vara med och skapa historia och allting, helt gratis! Vem vet, kanske blir det just du som står överst på prispallen när turneringen avslutas. Allt du behöver göra är att ladda ner Gnuf Poker genom oss på PokerNews, skapa ett nytt konto och därefter spela ihop 100 Gnuf Poker poäng före torsdagen den 31 maj, för att kvalificera dig till denna freeroll. Alla kvalificerade spelare kommer att erhålla en biljett till turneringen under lördagen den 2 juni.

Tro nu inte att ni som redan registrerat er hos Gnuf Poker kommer gå miste om detta erbjudande. Nejdå, så länge ni uppfyller kravet på inspelade poäng så är denna freeroll öppen även för er. Så skynda er, se till att kvalificera er till denna sensationella Gnuf Poker $12,000 Team PokerNews freeroll redan idag!

[I]Dagens PokerNews tips: Gnuf Poker erbjuder även nya spelare som registrerar sig via PokerNews en exklusiv förstagångs bonus på 100 % upp till hela $500. Allt detta kan bli ditt, bonusen och freeroll vinsten, men då måste du registrera dig så snart som möjligt, innan de är för sent![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories