Everest Poker fördubblar vinsten för moderbolaget – firar med fest för spelarna

Everest Poker fördubblar vinsten för moderbolaget – firar med fest för spelarna 0001

Gigamedia Limited, ägare av Everest Poker presenterade en stark rapport till Nasdaq, från första kvartalet i år och där Everest Poker stod i spetsen. Åter till det lite senare, först så ska vi berätta om ett erbjudande, ett sätt att fira framgångarna, från Everest Pokers sida. Detta erbjudande är exklusivt för svenska spelare och är enbart giltigt till i morgon.

Mötley Crües - Freeroll!

Spela och vinn ett utav årets mest eftertraktade priser - ett Mötley Crüe VIP-paket för 2! Detta är en exklusiv frirulle på Everest Poker som hålls den 30 maj klockan 20:00! Registrering öppnar senare idag, klockan 20:00 så se till att inte missa detta! Dessutom är det en freeroll som endast är öppen för svenska spelare och allt spelarna behöver göra är att ha 10 summit poäng på sitt konto för att kunna anmäla sig.

De 4 spelare som placerar sig bäst vinner följande priser:

Första pris - Det ultimata VIP-paketet för 2 till Mötley Crüe!

Allt detta ingår:

2 VIP-biljetter till förfesten

2 biljetter till den slutsålda konserten på Globen

2 VIP-biljetter till efterfesten på Berns

Självfallet så får du VIP transport mellan de olika tillställningarna.

Andra pris - 4 VIP-biljetter till efterfesten

Tredje pris - 2 VIP-biljetter till efterfesten

Fjärde pris - 2 VIP-biljetter till efterfesten

Registreringen till Mötley freerollen öppnar ikväll klockan 20:00 och spelas i morgon vid samma tid, 20:00.

Ett annat bra erbjudande som Everest ger till sina skandinaviska spelare är en Plasma-freeroll. En lycklig vinnare kommer där få en plasma-tv värd $2500. Dessutom delar man ut iPods till de bäst placerade spelarna från respektive land, Norge, Sverige, Finland och Danmark (bortsett från vinnaren av Plasma-tvn).

Men nu åter tillbaka till kvartalsrapporten som presenterades till Nasdaq börsen i slutet på förra veckan. I rapporten så presenterades nettointäkter på $8.5 miljoner vilket motsvarar drygt 16 cents per aktie. Detta är en avsevärd ökning från samma tidsperiod förra året då intäkterna låg på $3.2 miljoner, 5 cents per aktie. Även omsättningen ökade markant med en fördubbling från 2006 års siffror. Omsättningen från kvartal 1 i år blev $36.1 miljoner jämfört med $18.5 miljoner under förra året.

Enligt Gigamedia beräkningar så växte Everest Poker i form av spelare och intäkter med omkring 50 % under det fjärde kvartalet.

I företagets blick framåt så menade man på att kvartal 2 kommer bli något sämre än kvartal 1, detta på grund av sommarperiod, semestertider och annat som lockar bort spelarna från Internet.

I senaste undersökningar hos PokerSiteScout så anses Everest Poker ha vuxit så pass i storlek att de idag är den fjärde mest populära operatören på internet, bland de operatörer som inte tillåter amerikanska spelare. Men de närmar sig med storsteg tredje platsen, som idag innehas av iPokers nätverk.

[I]Dagens PokerNews tips: Spela hos Everest Poker idag och få $50 extra i bonus, utöver den normala bonusen på $100. Dessutom så får du även tillgång till en $1 000 freeroll som spelas 1 gång varje månad![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories