PartyPoker och PokerNews delar ut 10 biljetter till Sweden Speedway 2007 – Först till kvarn!

PartyPoker och PokerNews delar ut 10 biljetter till Sweden Speedway 2007 – Först till kvarn! 0001

Nu ger vi våra läsare möjligheten att vinna biljetter till Sweden Speedway 2007. Fem lyckliga läsare kommer vardera att få 2 biljetter till detta evenemang, allt tack vare vår samarbetspartner Party Poker.

Hur går man då till väga? Behöver man spela poker? Svaret är nej, ingen poker turnering, inga krav på att öppna konto, göra insättning eller dyligt. Det enda man kommer att behöva göra är att skicka ett email till mig och därefter svara på en fråga om en av Sveriges, genom tiderna, bästa speedway förare, Tony Rickardsson.

Sweden Speedway 2007 går av stapeln den 26 maj i Eskilstuna. Det man vinner är inträdes biljetter till detta evenemang. Resa till och från tävlingen bekostas av er själva.

Här kan du se Nicki Pedersen från Danmark, se hur han startat årets tävlingar precis som han avslutade förra säsongen, med imponerande segrar. I Italiens Grand Prix så var Nicki obesegrad i alla hans 7 heat och det ser ut som att han är för närvarande är omöjlig att stoppa. All den hårda träningen han hade i vintras verkar nu ha betalat sig, frågan är om de kommer att räcka hela vägen fram till en total seger i år. Några som definitivt kommer att ge honom en match är Greg Hancock från England, Wieslaw Jagus från Polen, Andreas Jonsson från Sverige och Tomasz Gollob även han från Polen, bara för att nämna några.

Den nuvarande ställningen i världscupen, efter Polen och Italiens Grand Prix, är som följer:

1 - Nicki Pedersen, Danmark, 47 poäng

2 - Greg Hancock, England, 34 poäng

3 - Jason Crump, Australien, 25 poäng

4 - Leigh Adams, Australien, 22 poäng

5 - Hans Andersen, Danmark, 22 poäng

6 - Chris Harris, England, 22 poäng

7 - Wieslaw Jagus, Polen, 20 poäng

8 – Jaroslaw Hampel, Polen, 14 poäng

9 – Tomasz Gollob, Polen, 13 poäng

Bäste Svensk ser vi först på 11:e plats, Andreas Jonsson, med 12 poäng långt efter Danmarks Nicki Pedersen. Men det har bara gått två deltävlingar av årets upp. Totalt så har vi två svenskar med bland poängställningen, Andreas och Antonio Lindbäck. Antonio finner vi på 16:e plats, med 3 poäng, 1 poäng före sista platsinnehavaren Mattia Carpanese.

Men nu när de beger sig till Svensk mark så kanske hemmaplan gör att svenskarna presterar betydligt bättre än vad vi fått se hitintills i år.

tävlingen avslutad.

Kan du svaret på frågan, skicka då det till mailadressen nämnd ovan tillsammans med ditt fullständiga namn och telefon nummer.

De 5 första läsarna med de korrekta svaret får 2 biljetter vardera, så det är bäst att ni skyndar er, först till kvarn gäller!

[I]Dagens PokerNews tips: Ta del av vår exklusiva insättningsbonus hos Party Poker, få 20 % upp till $100 på din första insättning. Dessutom så erbjuder vi hela 2 Team PokerNews WSOP freerolls, vardera värda $12 000. Även dessa är exklusiva och därmed enbart tillgängliga för PokerNews läsare![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories