Vinn biljetter till UEFA Champions League finalen i Aten!

Vinn biljetter till UEFA Champions League finalen i Aten! 0001

Manchester United, Chelsea, Liverpool eller AC Milan? Två av dessa fotbollslag kommer att spela i finalen i Aten nästa månad. DU kan vara på plats för att se finalen, det enda du behöver göra är att spela online poker från nu fram tills den 15 maj!

CD Poker är en av de ledande poker rummen som använder en väldigt populär och attraktiv mjukvara inom pokerspel. Men det är bara CD Poker som erbjuder dig chansen att vinna biljetter till UEFA Champions League finalen!

Bege dig till CD Pokers recension, där har du möjligheten att ladda ner deras mjukvara och sen är du på god väg att kanske bli den som får resa till Aten för att se denna Champions League final. Utöver detta så får du även möjligheten att delta i inte mindre än 2$12 000 WSOP Main Event Team Pokernews Freerolls!

Och allt detta kan knappast bli lättare för dig. Bägge dessa WSOP freerolls har för tillfället mindre än 100 spelare registrerade till vardera turnering och den första går av stapeln inom ett par dagar! Gör det bästa av det här och ta chansen att plocka upp ett $12 000 paket som inkluderar resa, boende och plats i WSOP! Den bästa nyheten att du behöver bara EN CD Poker poäng för att kvalificera dig till turneringen. Och detta spelar du ihop på några få händer!

När det gäller biljetterna till UEFA Champions League finalen så kommer dessa ges till den lycklige spelare som får sin lott dragen den 17:e maj. Men hur köper man då dessa lotter? Det gör du genom att sätta in pengar på ditt CD Poker konto och spelar poker!

För varje £50, €50 eller $50 som du vinner så får du en ny lott. Ju fler lotter du har desto större chans har du att vinna resan till Aten. Man har tills den 15 maj på sig att köpa dessa lotter.

Det man tävlar om är följande:

- En biljett till UEFA Champions League finalen den 23:e maj 2007;

- Två nätters boende på Athens Coral Hotel från den 22:a maj 2007;

- Frukost varje dag;

- Conciger och personlig service under din vistelse;

- En välkomstpresent och svalkande dryck när du anländer till hotellet.

Kom ihåg, ju mer pengar du sätter in, ju mer biljetter får du och dina chanser ökar därmed att vinna resan till UEFA Champions League finalen i Aten!

PokerNews alla fotbollsälskande spelare har ingen ursäkt att inte nappa på detta. Gillar du fotboll och poker, ja då har du ett gyllene tillfälle att dra förena nytta med nöje! Vi önskar alla lycka till!

[I]Dagens PokerNews tips: Spela i de två WSOP freerollerna via CD Poker. Den första spelas redan den redan om ett par dagar, den 28 april. Så skynda dig! Passa även på att ta del av vår exklusiva insättningsbonus på 150 % upp till hela $500![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories