Ultimate Bet kör Aruba Classic i år igen

Ultimate Bet kör Aruba Classic i år igen 0001

UltimateBet har nu bekräftat att årets upplaga av Aruba Classic kommer att genomföras. Så åter igen kan spelare och fans världen över se fram emot en veckas pokerspel på en av världens vackraste platser, Aruba.

Årets upplaga av de populära Aruba Classic evenemangen kommer att innehålla 6 olika tävlingar och spelas mellan den 23-30 september. Detta 8 dagar långa poker evenemang kommer att innefatta bland annat satelliter till huvudtävlingen samt diverse olika för evenemang. Och åter igen så lovar man från UltimateBet att prispotten i årets upplaga kommer att göra de väl värt resan, att turneringen kommer att bli mer än bara en avstickare från stranden. "Vi är oerhört glada över att kunna presentera att UltimateBet åter genomför Aruba Poker Classic senare i år," sa UltimateBets talesman George MacLean. "Med en uppskattad prispott på $2.5 miljoner så kommer årets evenemang vara större, bättre och hetare än någonsin." Till huvudtävlingen så förväntar organisatörerna se minst 750 spelare komma till start.

Prispaket till detta evenemang kommer att finnas tillgängliga via online satelliter hos UltimateBet, paket värda $8 500 som då innefattar inköpet på $5,000+500 som de kostar att vara med i denna huvudtävling. Resten av pengarna är till för att täcka rese och boende kostnader under vistelsen där. Dessa satelliter kommer även att finnas tillgängliga på Absolute Poker, ett tydligt tecken på den förstärkta relationen dessa två operatörer emellan. UB startade sina satelliter den 5 april, så vill du ha möjligheten att vinna detta paket, då kan du bege dig till UB redan idag och starta din jakt på detta pris.

Till huvudtävlingen så kommer vi få se ett stort antal kända profiler komma till start, spelare som bland annat innefattar Phil Hellmuth, Annie Duke, Antonio Esfandiari, Phil Laak och Jennifer Tilly, för att nämna några.

Tidigare vinnare från detta evenemang är bland Devon Miller som tog hem förra årets title och ett första pris på $774,960. Då gick turneringen under namnet Ultimate Poker Classic. Året innan var det Freddie Deeb som vann titeln, vilket gav honom $1,000,000 i prispengar.

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Ultimate Bet idag och starta din jakt på detta pris. Vem skulle inte vilja åka till Aruba och spela poker i en sådan underbar miljö? Så sluta dröm och börja agera istället![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories