Två Poäng, Två CD Poker $12,000 Team PokerNews Freerolls

Två Poäng, Två CD Poker $12,000 Team PokerNews Freerolls 0001

Nu ökar vi dina chanser att få följa med Team PokerNews till årets WSOP Main Event? CD Poker och PokerNews erbjuder dig två chanser till att få följa med – HELT GRATIS!!

World Series av Poker är världen största och äldsta turnering och kommer att hållas i Las Vegas i juni. Vinnaren av CD Poker $12,000 WSOP Freeroll vinner en helt fantastisk upplevelse och inträde till the World Series of Poker $10,000 No Limit Holdem Championship. Inte bara det, man får dessutom $2000 till bland annat boende och resa.

Lördagen den 28:e April klockan 14:00 så spelas den första av två CD Poker

$12,000 Team PokerNews Freerolls. Att spela i dessa två Team PokerNews Freeroll är enkelt, allt du behöver göra är att ladda ner CD Poker mjukvaras genom våra länkar och registrera ett nytt konto. När detta är gjort så gör du en insättning för tjäna ihopen CD Poker poäng som du sen använder dig av för att köpa in dig i turneringen. Så enkelt är det att få spela i dessa freeroll turneringar!

Om du redan har skapat ett konto på CD Poker genom PokerNews, så behöver du inte oroa dig för du har fortfarande chansen att kunna vinna detta fantastiska pris. Detta genom att tjäna ihop en enkel CD Poker poäng och sen använda dig av den för att köpa in dig i turneringen. Försäkra dig om att du har uppfyllt dessa krav före den 28:e april för att försäkra dig om en plats i turneringen.

Men detta var bara den första av två turneringar exklusivt för PokerNews. Den andra och sista freerollen hålls den 2:a juni klockan 14:00. Samma regler gäller här som för den första freerollen, förutom för ny spelar som måste upprepa proceduren (med registrering hos CD Poker genom PokerNews och tjäna 1 ihop poäng) allt före den 28:e maj.

Du kan tjäna upp till 8 CD Poker poäng per hand i ringspel eller 20 CD Poker poäng för varje dollar du betalar i turneringsinköp. Så att kvalificera dig till båda dessa två freerolls kan inte bli mycket enklare.

För mer information om detta och andra exklusiva Team PokerNews Freeroll turneringar besök då gärna vår

freeroll sida regelbundet för att se hur du kan öka dina chanser att få åka till WSOP, GRATIS.

[I]Dagens PokerNews tips: Passa även på att ta del av vår exklusiva insättningsbonus på 150 % upp till $500, samtidigt som du spelar ihop poäng tillräckligt för att delta i dessa CD Poker WSOP freerolls. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories