Sun Poker garanterar £500 000 till pokerspelare online i deras GCSOP

Sun Poker garanterar £500 000 till pokerspelare online i deras GCSOP 0001

Ja du läste rätt, vi pratar om £500 000 vilket motsvarar omkring $1 miljon, alltså strax över 7 miljoner svenska kronor. Allt detta kommer att stå på spel i Sun Pokers Golden Cup Series of Poker.

Detta gyllene tillfälle för alla online pokerspelare att utöka sin pokerkassa ges av en av crypotologics ledande operatörer, Sun Poker. Dessutom, förutom alla dessa fantastiska penningpriser, så står även platser till Caribbean Poker Classic på spel.

Cupen kommer att pågå under en vecka och där varje turnering kommer att ha en riktigt bra garanterad prispott. Och skulle du som spelare vilja delta i någon av dessa turneringar så kan du äntligen välja att köpa in dig direkt eller spela i någon av de satelliter som erbjuds via Sun Poker. Detta betyder att du kan kvalificera dig till dessa turneringar för så lite som £2.

Här nedan följer schemat för denna "Golden Cup". Satelliter finns tillgängliga redan idag så vill du försäkra dig om att få en plats i någon av dessa turneringar eller till och med I den avslutande £225 000 garanterat turneringen, sätt då igång att spela dessa satelliter idag.

Måndag 4 Juni - £100 + £9 No Limit Hold'em – Garanterat £30,000.

Tisdag, 5 Juni - £200 + £15 No Limit Hold'em – Garanterat £45,000.

Onsdag, 6 Juni - £300 + £20 No Limit Hold'em – Garanterat £60,000.

Torsdag, 7 Juni - £150 + £12 Fixed Limit Hold'em - Garanterat £15,000.

Fredag, 8 Juni - £500 + £30 No Limit Hold'em – Garanterat £100,000.

Lördag, 9 Juni - £250 + £17 - Fixed Limit Hold'em - Garanterat £25,000.

Söndag, 10 Juni - £1,000 + £50 - No Limit Hold'em – Garanterat £225,000.

Alla dessa evenemang kommer ha en något annorlunda struktur jämfört med vad många spelare är vana vid. Bland annat så kommer man att starta med 3 gånger så mycket marker (4500) än normalt i alla förutom söndagens evenemang. I den avslutade turneringen så kommer alla spelare att starta med hela 10 000 marker och blindsen ökar var 30:e minut i denna avslutande turnering.

Att köpa in sig i dessa turneringar kan bli dyrt i långa loppet, speciellt om du har för avsikt att spela alla. Så därför rekommenderar vi att du prövar alla deras tillgängliga satelliter. De finns tillgängliga för så lågt som £2 upp till £15 varje dag eller delta i deras veckosatelliter från £13 upp till £120.

Utöver allt som redan står på spel så har man även ett otroligt erbjudande på spel till de 4 bästa spelarna över lag under GCSOP. Dessa 4 spelare gör upp om följande priser:

1:a Plats - $10,000 Caribbean Poker Classic Main Event paket, $5 000 i prispengar samt Golden Cup Award

2:a Plats - $10 000 Caribbean Poker Classic Main Event paket

3:e Plats - $4 000 Caribbean Poker Classic Lite paket

4:e Plats - $1 000 kontanter

Sen så får ni inte missa Sun Pokers otroliga erbjudande för alla nya spelare. Delta i deras $10 000 freeroll som hålls varje måndag, exklusivt för alla nya spelare som anslutit sig till Sun Poker.

[I]Dagens PokerNews tips:Som ni ser så finns det otroligt många orsaker till varför ni ska ansluta er till Sun Poker. En generös insättningsbonus, en exklusiv månadsfreeroll på $10 000 öppen enbart för nya spelare samt denna kommande Golden Cup Series of Poker. Med allt detta på spel så kan ni bara inte missa detta gyllene tillfälle![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories