PokerPro uppdatering - Intervju med Ilja Smid

PokerPro uppdatering - Intervju med Ilja Smid 0001

När vi nu närmar oss Serie 2 Finalen, så bestämde vi oss för att intervjua vår Serie 1 vinnare Ilja Smid för att få reda på lite mer om vår första spelare att nå PokerProForAYears finalbord.

Spelandes under smeknamnet BGOOD2me så vann Ilja Smid Serie 1 finalen och blev den första spelaren att kvalificera sig till PokerProForAYears finalbord. Ilja har nu chansen att vinna PokerPros åtråvärda första pris, vilket innefattar sponsring från PokerNews och Pacific Poker till fyra stora pokerturneringar 2008, värt över $50 000. Här följer en intervju som pokernews gjorde med Ilja efter att han hade vunnit serie 1 finalen:

PN: Ilja, kan du inte berätta lite om dig själv för våra läsare

Ilja: Jag föddes i före detta Sovjet Republiken av Kazakhstan och jag har ryska föräldrar. Därefter så bodde jag i 2 år för att sen vid sju års ålder flytta till Litauen. Här bodde jag tills jag var 19. Därefter begav jag mig till London där jag var bosatt i 8 år men numera är jag bosatt i Tyskland tillsammans med min vackra fru Angélique och min otroliga son Colin, på 1 ½ år.

PN: Hur länge har du spelat poker och varför började du?

Ilja: Jag har spelat poker i drygt 13 månader och de hela startade med att jag såg några pokerturneringar på tv som fångade mitt intresse så pass att jag beslöt mig för att börja spela.

PN: Vilken speltyp föredrar du att spela?

Ilja: Jag spelar mest online – No Limit Texas Holdem tillhör min favorit. Online så spelar jag mestadels sit-n-go samt turneringar.

PN: Vilken är din stösta poker framgång?

Ilja: Att vinna PokerProForAYear Finalen antar jag! Jag vann också $2 000 i en online limit turnering och har tagit mig till ungefär 40 finalbord under det senaste året.

PN: Hur kände du dig efter att du hade vunnit finalen av serie 1?

Ilja: Det kändes helt fantastiskt. Men finalen började illa för mig och jag fick sitta som short stacked i över en timme, men ju närmare ledningen jag kom desto mer trodde jag på mina chanser att vinna. Så att jag nu vann kom inte som någon större överraskning om jag ska vara ärlig. Jag har många gånger varit väldigt nära att kvalificera mig till några stora evenemang och jag visste att det bara var en tidsfråga innan jag gjorde det.

PN: Hur firade du?

Ilja: Det var ganska sent på natten när finalen spelats klart, men jag mådde så bra att jag inte kunde motstå att öppna en flaska vin och dela den med min fru Angélique.

PN: Vad har du för hobbys?

Ilja: Cykling, fotboll – jag är ett stort Arsenal fan, löpning – jag fullbordade London Flora Marathon år 2003, och självklart spela poker.

PN: Har du någon gång spelat i en stor live pokerturnering?

Ilja: Nej, men jag antar att jag ska väldigt snart.

Med två omgångar kvar i Serie 2, så är det sex spelare som redan är klara för finalturneringen. Om du skulle vilja ansluta dig till PokerProForAYear och starta din jakt på alla dessa priser som totalt är värda över $150 000, gå då till PokerProForAYears hemsida och registrera dig idag!

PokerProForAYear är en exklusiv marknadsföring mellan PokerNews och Pacific Poker och som därmed endast är tillgänglig för spelare som registrerar sig hos Pacific Poker via PokerNews eller PokerProForAYear. Det är gratis att registrera sig och det finns fortfarande massor med otroliga priser att vinna som bland annat inkluderar freerolls till WSOP, EPT och Aussie Millions. Detta är då utöver vårt Grand Prize – sponsring in i fyra stora poker turneringar 2008 värt över $50 000!

[I]Dagens PokerNews tips: PokerProForAYear är uppdelat i 6 serier, snart så är serie 2 avslutad och då startar serie 3. Så än är det inte för sent för dig att ansluta dig till denna liga och få chansen att vinna sponsring till 4 större live turneringar under 2008. Utöver detta så står otroliga priser på spel i varje series Globala freeroll med bland annat platser till WPT, WSOP och Aussie Millions på spel. Ladda ner Pacific Poker idag och börja jakten på dessa otroliga priser! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories