PokerNews lanserar Tjeckisk sida

PokerNews lanserar Tjeckisk sida 0001

PokerNews fortsätter att expandera in i nya länder och därmed öppnar sidor på nya språk. Denna gång presenterar vi lanseringen av vår nya Tjeckiska sida som kommer att förse de tjeckiska medborgarna med det allra senaste inom pokernyheter, presenterade på deras modersmål.

Ofta återkommande läsare kanske redan har sett att vår lista med olika språkval har ökat denna månad till idag totalt 23 språk och med ytterligare ett språk på väg. Vi på PokerNews anser att poker och allt som händer kring detta ämne ska kunna åtnjutas av spelare och läsare oavsett i världen man befinner sig. Och därför välkomnar vi nu den tjeckiska sida till vårt nätverk för pokernyheter.

"Med lanseringen av vår Tjeckiska sida och med den kommande lanseringen av vår filippinska sida så fortsätter vi på PokerNews med vår globala expansion, med ett nytt språk åt gången," sa PokerNews VD Damon Rasheed. "Pokern befinner sig fortfarande i ett expansivt läge och vi gör vårt bästa med att hinna med att förse läsare välrden över med allt de kan tänka sig vilja veta inom poker. Vi är samtidigt oerhört stolta över att idag vara den ledande auktoriteten inom pokernyheter på en sådan global nivå."

Den tjeckiska sidans redaktör hade följande att säga om lanseringen, "Världens bästa pokerkälla finns nu äntligen på tjeckiska och är då tillgänlig för alla tjeckiska spelare. Detta är verkligen goda nyheter för alla poker fans som bor här i landet. Poker och då speciellt Texas Hold em spriders sig som en löpeld genom landet just nu och de flesta av dessa spelare som provar på ett "Live" spel har redan stött på spelet online."

"Jag är säker på att PokerNews kommer vara till stor hjälp och glade för alla dessa spelare, framför allt i syftet att öka deras kunskaper inom poker, att förbättra sitt spel och få en bättre inblick i spelet över lag."

Men tro nu inte att vi nöjer oss här, nejdå så är inte fallet. Vi på PokerNews kommer att fortsätta med vär lansering av nya språk i nya länder ett land i taget. Näst på tur står som sagt Filippinerna. Vilket land som kommer därnäst, de återstår att se.

[B]Dagens PokerNews tips: Vad skulle du säga om att åka till Las Vegas? Varför då inte ta chansen via Full Tilt Poker i en av våra exklusiva Freerolls. Vinn en av dessa turneringar och bli del av vårt Team PokerNews som vi skickar till årets upplaga av World Series of Poker, i juni månad!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories