PartyPokers World Open är tillbaka

PartyPokers World Open är tillbaka 0001

Den 27 april så återvänder PartyPoker World Open till Three Mills Studios. $7,000 buy-in turneringen presenterar det starkaste startfältet i historien och prispotten ligger på hela $500 000. Turneringen visas på tv och kommer att sändas i Europa senare under året. Turneringen kommer också att visas världen över för att ge rättvisa till sina världsspelare.

Den slutsålda 72 spelare turneringen innehåller de flesta från pokereliten med bland annat spelare som Roland De Wolfe, Vicky Coren, Ian Frazer och den mycket underhållande Dave "The Devilfish" Ulliott. Vi kommer även att få se Tony G och den iskalla finländaren Juha Helppi på plats. Den välkände amerikanskan Liz "The Poker Diva" Lieu är även hon närvarande, vid sidan av Johnny Chan, bara för att nämna några.

Många spelare kommer som sagt att vara närvarande men det finns en som dock inte kommer att finnas med i startfältet, fjolårets vinnare Pippa Flanders (se foto ovan). Pippa och hennes man, proffset Tim Flanders, kommer istället att njuta av varandras sällskap ombord på lyxkryssaren QE2. Men Flanders klanen kommer dock att vara representerade då deras dotter, Charlotte, har en av de 72 platserna.

Charlotte är för närvarande i god form då hon nyligen vann en annan tv-sänd pokerturnering. Och med lite hjälp ifrån "Eemore" så kan Charlotte kanske gå hela vägen, vem vet? För er som inte vet så är Eemore en leksaksapa som alltid följer med sin mamma Pippa till bordet. I ett skämtsamt uttalande så sa hon att, "om någon rör vid min dotter så blir det problem". Eemore har varit i fantastisk form dom senaste 12 månaderna. Apan har varit med vid både Pippas och hennes dotters senaste vinster. Nu hoppas familjen Flanders på att den ska ge tur tredje gången i rad.

En talesperson ifrån PartyPoker sa: "Startfältet är det starkaste i turneringens historia och vi är mycket nöjda. Det är synd att Pippa Flanders inte finns med för att försvara sina titel men att hennes dotter Charlotte och apan kommer göra allt för att följa i sin mors fotspår."

Turneringen startar den 27:e april och avslutas den 4:e maj. Semifinalerna spelas den 3:e maj.

[I]Dagens PokerNews tips: Vinn dig en plats till WSOPs huvudturnering via PokerNews och Party Poker. Spela i någon av de två kvarvarande WSOP freerollerna, exklusivt via PokerNews![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories