PartyPoker delar ut $5 miljoner i garanterade prissummor varje månad

PartyPoker delar ut $5 miljoner i garanterade prissummor varje månad 0001

PartyPoker är verkligen på väg tillbaka igen, efter den stora förlust av spelare man drabbades av i oktober förra året, då den amerikanska kongressen godkände de nya lagförslaget i USA. Bevis för att PartyPoker är på tillbaka gång ser vi bland annat om vi tittar på priset för deras aktie men också om man blickar in i deras spellobby så kan vi se att det går bra för Party. Deras turneringar med garanterade prissummor blir bara större och större och idag så har man totalt $5 miljoner i garanterade prispotter varje månad hos Party Poker.

Och $5 miljoner är väl en nätt summa, oavsett om man är highroller eller nybörjare. Nu är det självfallet inte så att hela denna summa läggs på en turnering, nejdå tvärt om. Dessa pengar fördelas över ett stort antal turneringar som bland annat innefattar en $300 000 turnering varje söndag.

Denna $300 000 turnering är veckans höjdpunkt hos Party och den lockar i regel till sig tusentals spelare. Har man inte råd att betala inköpet direkt så kan man kvala in sig till denna via satelliter för så lågt som $3. Och på grund av att intresset för denna turnering har stigit så oerhört under den senaste månaden så har nu PartyPoker valt att lägga in ytterligare 4 nya kval satelliter under lördagar och söndagar.

Men det är inte enbart deras $300 000 som spelas, de har även en $40k turnering varje lördag som även den drar till sig ett stort antal spelare, något som Party självfallet inte missat och därför har man nu beslutat att öka prispotten med hela $10k. Andra turneringar som har fått ökad prispott är bland annat deras dagliga $10k och $18k, som numera har prispotter på $13k och $20k.

En talesman från PartyPoker sa följande: "Detta är goda nyheter för alla spelare, att over $5 miljoner finns tillgängligt för dessa tusentals spelare varje månad. Utöver dessa turneringar med garanterade prissummor så erbjuder vi även satelliter till årets WSOP samt freeroll turneringar med totalt över $50 000 på spel varje månad. Vi fortsätter även med vår välkända Bad Beat Jackpot som idag ökar med $1000 i timmen och som nu ligger på strax över $145 000."

[I]Dagens PokerNews tips: Du vet väl att du kan få $50 helt gratis när du ladder ner och öppnar ett konto hosPartyPoker via svenska PokerNews!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories