MANSION Poker har donerat $5,000,000 till spelarna – Än är de inte slut!

MANSION Poker har donerat $5,000,000 till spelarna – Än är de inte slut! 0001

Många av MANSIONs konkurrenter gråter säkert när de läser detta! MANSION är ett enastående företag och som nu delar med sig av detta till sina spelare i form av miljontals dollar i priser. Ja, du läste rätt, det är vi, vanliga spelare som får ta del av dom!

Mansion Poker har skapat en enorm turnering som de håller i dagligen, en turnering med otroliga $100,000 i garanterad prispott. VARJE DAG håller mansion poker i denna turnering som kostar $100 i inköp. Är du en av de spelare som anser att $100 kanske är lite för häftigt för din plånbok, då kan du försöka vinna dig en plats i deras dagliga satelliter. Välj bland en $10 rebuy turnering eller en $20 freezeout turnering.

För att tävlingen ska gå runt och att alla inköp ska täcka den garanterade prispotten så krävs det att hela 1000 spelare anmäla sig, varje dag. Men faktum är att man inte lyckats med att få in så många spelare. Hitintills så har man snittat omkring 500-600 spelare per turnering. Så tänk själv, du betalar $100 för att få vara med och slåss om första priset på $24 000 och detta gör du mot 500-600 andra spelare. Totalt så skjuter spelarna in omkring $48-55 000 vilket gör att turneringen har ett övervärde på över $40 000 PER TURNERING!

Detta är verkligen något vi kallar en gåva!

För att citera de officiella siffrorna, sedan den 3:e januari så har Mansion Poker lagt in $5,206,470 till deras "$100K-varje-Dag" turneringar och än så har man inga planer på att sluta med denna turnering!

Vart du än är i världen så finns denna turnering på tider som passar just dig! På tisdag, torsdag, lördag och söndag så startar turneringen klockan 22:00 svensk tid (20:00 GMT, 21:00 BST). Under de tre kvarvarande dagarna så spelas denna turnering klockan 13:00 svensk tid (11.00GMT, 12.00BST). Detta för att ge alla spelare, vart man än befinner sig i världen, en chans att kunna ta del av detta otroliga erbjudande.

Så om det är valuta för dina pengar som du vill ha, då är det till MANSION du ska bege dig. Nu kan du definitivt inte komma och säga att vi inte har delat med oss av denna fantastiska nyhet. Detta är bara något som vi absolut var tvungna att dela med oss av, för att ge alla våra läsare chansen att utöka sin kassa en aning. Redan idag så har 2 pokernews spelare lyckats vinna denna turnering och med största sannolikhet så lär vi nog se fler framöver.

En spelare som absolut dragit nytta av denna turnering är en 43-årig ryss med nicket "Evgene"! Han har sedan denna turnering startade lyckats vinna den hela 3 gånger och detta under de senaste 3 månaderna! Med 3x$24 000 i första pris samt med ett flertal placeringar bland prispengarna i andra turneringar så har denna 43-åring lyckats spela ihop strax över $90 000. Så vad väntar ni på, gör som denna ryske spelare, vinn turneringen och få ett extra tillskott till din poker kassa.

[I]Dagens PokerNews tips: Gör som "Evgene", spela i Mansion Pokers dagliga $100k turnering och du kan vara på god väg att få ett regält tillskot i plånboken! Missa inte heller den otroliga insättningsbonusen vi har att erbjuda, 100 % upp till otroliga $1000. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories