Gratis pengar att hämta via svenska PokerNews

Gratis pengar att hämta via svenska PokerNews 0001

Till all våra läsare, vi på PokerNews vet hur mycket ni gillar att få gratis pengar att använda i ert pokerspelade. Vi har så många erbjudanden som rullar just nu, som vi vill presentera för er.

Låt oss vara ärliga, vi älskar gratispengar eller hur? På Internet så finns det "gratis" pengar som man kan ta del av, några med en hake och andra helt utan. Andra behöver du skapa ett konto, sätta in pengar och sen få ytterligare pengar insatt på ditt konto! Och nu ska vi ta oss en närmare titt på de sistnämnda!

Hos oss så finner du en omfattande lista över pokerrum, där detaljerade pokerrecensioner finns tillgängliga för er läsare. Här kan du gå igenom rum för rum, få detaljerad information inför ditt kommande val och på så sätt känna dig säker inför vilken pokerleverantör du ska välja. Och många av dessa rum erbjuder just dessa gratis pengar som vi nämnde här ovan. Dessa är bland annat:

Titan Poker som har ett enkelt och lättförståeligt erbjudande för alla läsare på se.pokernews.com. Det som krävs av er läsare är att ni laddar ner och skapa ett konto hos Titan Poker via PokerNews. Därefter måste du göra en insättning på $50. Vid kontroll så kan man bli ombedd att styrka sin ålder och bostadsort. Är allt korrekt så kan du får du, inom 24-72 timmar, ytterligare $50 insatt på ditt konto, HELT GRATIS utan krav på antal spelade händer eller dyligt!

VC Poker har ett väldigt saftig introduktionserbjudande för nya spelar där du får $35. Få $10 gratis insatt direkt på ditt konto. Spela därefter ett x antal händer och VC Poker kommer ge dig ytterligare $25 insatt på ditt konto.

Wingow Poker är platsen för alla spelare som föredrar att spela turneringar och som vill få en extra skjuts uppåt. För varje ny spelar som ansluter sig till Wingows så erhåller tidigare spelare $5 i wingows pengar, som de kan använda sig av i vilken Wingow turnering de känner för.

Är plånboken tom efter påskhelgen? Här har du då möjligheten att fylla ut den en aning tack varje vår hjälp på Svenska PokerNews.

[I]Dagens PokerNews tips: Nu har även Everest Poker anslutit sig till Team PokerNews. Everest erbjuder 1 WSOP freeroll där en lycklig vinnare kommer att erhålla ett Team PokerNews paket värt $12 000. Detta innefattar $10 000 i inköp till huvudturneringen samt ytterligare $2 000 för att täcka resa och boende under din vistelse i Las Vegas, USA![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories