Everest Poker startar eget Poker Team

Everest Poker startar eget Poker Team 0001

Everest Poker annonserade nyligen att de skapat deras första egna poker team med professionella pokerspelare. Equipo Everest kommer delta i tävlingar runt om i Europa och laget som består av 4 poker proffs kommer representera Spanien i både nationella och internationella evenemang.

Equipo Everest deltog för första gången som lag i deras första evenemang. Detta skedde i Spanska Poker Championship i Spanien. Laget består av Francisco "Pakito" Lopez, Guillermo "DJ Guil" Gonzalez, Santiago "TheCatalan" Torres och Maria "May!" Maceiras. Alla dessa 4 spelare är väletablerade pokerspelare i Spanien.

Detta lag har för avsikt att spela i framtida evenemang som bland annat "The World Heads-Up Poker Championships" i Barcelona samt European Poker Tour evenemang.

Rocío Castillo, marknadsförings chef för Everest Poker i Spanien sa följande i ett uttalande: "Det huvudsakliga målet med att skapa vårt eget lag med professionella spelare att representera Everest Poker var att hitta en grupp spelare som på bästa möjliga sätt kunde representera Everest Poker och dess filosofi och sen förmedla denna filosofi till resten av pokervärlden vid internationella poker turneringar."

Everest Poker har till äran av detta nya pokerteam även skapat en ny webbsida, Equipoeverest.com, där läsare kan följa lagets framgångar. Där kommer även spelarna att skriva egna bloggar som alla kan läsa. Dessutom så kommer en del live rapportering att förekomma från de evenemang som laget spelar i.

Spelare hos Everest Poker kommer få möjligheten att spela emot dessa medlemmar i Equipo Everest i en serie nya turneringar som skapats hos Everest Poker. Spelare som vill gå upp emot dessa lagmedlemmar kan göra detta på måndagar, onsdagar och torsdagar klockan 22:00 hos Everest Poker.

[I]Dagens PokerNews tips: Kvala in till årets WSOP hos Everest Poker. PokerNews håller i en exklusiv WSOP freeroll med Everest Poker den 11 maj. Dessutom håller vi en $1 000 månadsfreeroll varje månad. Gör du dessutom en insättning så får du $50 extra, helt gratis, tack vare PokerNews.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories