Everest Poker förnekar eventuella uppköp

Everest Poker förnekar eventuella uppköp 0001

Samtidigt som spekulationerna växte under veckan, angående vilka som var intresserade av att köpa upp Everest Poker, så kom företaget med ett officellt uttalande där man förnekade alla dessa rykten. För närvarande så råder de inga diskussioner om eventuella uppköp. Däremot så ser det ljusare ut för de amerikanska spelarna.

Tidigare i veckan så fick PokerNews informationen om att Everest Poker var ett eventuellt mål för uppköp av ett företag som var intresserad av deras europeiska spelardatabas.

Men detta var något som man från Everest Pokers sida inte hört talas om. Företaget gick ut med en officiell uttalande till PokerNews där man förnekar alla dessa rykten och att man inte är på väg att bli uppköpta.

Melissa Pauleat, PR ansvarig hos Everest sa följande i ett uttalande: "Jag skulle officiellt vilja förneka alla dessa rykten om att Everest Poker håller på att bli uppköpta. Vi har solida och verkligen intressanta planer för i år och detta som en oberoende poker operatör i Europa."

Så, nu var detta avklarat, eller?

Eventuella planer på att köpa upp Everest Poker kommer med största sannolikhet inte att visa sig förrän intressenten är redo att kontakta Everest själva. Om och vi skriver nu "Om" och inte "när" detta skulle hända så kommer ägarna av Everest Poker, Gigamedia LTD (GIGM på Nasdaq) och eventuella andra förtag involverade att komma med ett uttalande till sin respektive börs.

Samtidigt som detta så pågår det även lagliga processer i USA mot denna anti-spel lag som infördes i oktober förra året. Demokraten Frank Barney har bekräftat att han har för avsikt att presentera ett lagförslag inom de närmaste två veckorna där han kommer att slå tillbaka mot "Unlawful Internet Gambling Enforcement Act (UIGEA)". Så de amerikanska spelarna kanske nu börjar se ljuset i slutet på tunneln, det vill säga om detta lagförslag går igenom.

Som följd av detta så fick vi se hur aktierna på London börsen steg, speciellt för Party Gaming PLC, Sporting Bet PLC och 888 Holdings (888) som alla redovisade en ökning under fredagen.

Så snart vi vet mer om händelserna kring detta i USA så kommer vi självfallet att förse er läsare med nyheter kring detta.

[I]Dagens PokerNews tips: Vad skulle du saga om att spela i en $4 000 freeroll, exklusivt för PokerNews spelare? Då har du kommit rätt. Ladda ner Paradise Poker, registrera ett konto och spela ihop 200p innan den 20 april. Denna turnering spelas lördagen den 21 april klockan 21:00.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories