Purple Lounge presenterar ny VIP manager samt schemat för Swedish Poker Tour

Purple Lounge presenterar ny VIP manager samt schemat för Swedish Poker Tour 0001

Just nu händer det mycket hos Purple Lounge Poker. Bland annat så presenterade man idag namnet på deras nya VIP manager. Ett ansikte som kanske inte är allt för känt i Sverige men desto mer välkänt i England, där hon arbetar som presentatör för Poker Night Live på Sky TV. Vi pratar om Michelle Orpe, som nu anslutit sig till den snabbt växande poker operatören Purple Lounge Poker.

Michelles huvudsakliga uppgift hos Purple Lounge kommer vara att se till att relationerna mellan denna Englandsbaserade poker operatör och dess VIP spelare är på topp samt att rekrytera nya spelare till denna exklusiva VIP club.

Detta är en väldigt viktig roll som hon fått hos Purple Lounge då deras exklusiva VIP club erbjuder, genom sitt Quintessentially, spelarna möjligheten att ta del av otroliga erbjudanden världen över, tillträde till de bästa platserna vid modevisningar, på restauranger, sportevenemang, konserter med mera.

Michelle Orpe livsstil passar verkligen in i Purple Lounge och hennes bakgrund som TV-presentatör, som skådespelerska och modell är verkligen något som Purple Lounge kommer att kunna dra nytta av. Med över 400 timmar av live-tv från bland annat Poker Night Live, Power Racing TV, Euro Drag Racing och diverse andra Sky sport program så vet Michelle hur man ska vara tittarna till lags, något som hon kan tillämpa gentemot Purple Lounges VIP spelare. Och med allt detta i åtanke så tror vi att detta är en person som en VIP spelare inte skulle ha nått emot att få träffa!

Men detta är inte allt som man har att presentera från Purple Lounge. Idag så släppte man även schemat inför årets Svenska Poker Tour som man kommer att genomföra tillsammans med tidningen Moore. Denna Tour kommer att stanna till på 10 platser runt om i Sverige och för att kunna delta i någon av dessa Live turneringar så måste man kvalificera sig till respektive stopp via online satelliter hos Purple Lounge.

Dessa satelliter startar i mitten på nästan månad och kommer sen att pågå i en månad framöver. Den 15 april spelas den första kvalificeringssatelliten, med platser till live turneringen i Umeå på spel. Den sista satelliten som spelas den 20 maj gäller för platser till live turneringen i Strömstad. Här nedan ser ni det kompletta schemat över när alla dessa satelliter kommer att spelas. Välj ut en eller flera satelliter som passar dig bäst och ta chansen att få delta i dessa live turneringar. Vi lovar att du INTE kommer att bli besviken. För vad mer kan man önska sig som pokerspelare? Spela poker med likasinnade, i en trevlig miljö med fina priser på spel samt att ha otroligt vackra tjejer som dealers. Ja du, jag har då svårt att kunna komma på något som skulle kunna vara bättre inom pokersammanhang.

Turnerings stad
Datum
Tid

Venue 1: Umeå
Söndag 15 April 2007
21:30

Venue 2: Sundsvall
Onsdag 18 April 2007
21:30

Venue 3: Gävle
Söndag 22 April 2007
21:30

Venue 4: Stockholm
Onsdag 25 April 2007
21:30

Venue 5: Göteborg
Söndag 29 April 2007
21:30

Venue 6: Båstad
Onsdag 2 Maj 2007
21:30

Venue 7: Halmstad
Söndag 6 Maj 2007
21:30

Venue 8: Helsingborg
Onsdag 9 Maj 2007
21:30

Venue 9: öland
Söndag 13 Maj 2007
21:30

Venue 10: Malmö
Onsdag 16 Maj 2007
21:30

Venue 11: Strömstad
Söndag 20 Maj 2007
21:30

Därefter, när du kvalat in dig till någon av dessa live turneringar så är det bara att invänta på att de skall spelas. Än så är inte exakta datum spikade för respektive turnering men vi kan dock presentera under vilken månad man kommer att besöka respektive stad. Man har heller inte spikat vart och när finalen skall spelas men all denna information kommer vi presentera så fort allt är klart hos Purple Lounge. PokerNews kommer också vara på plats när finalen spelas och då genomföra en intervju med en av de vackra flickorna som arbetar som dealers samt med vinnaren av finalen.

Här nedan ser ni det preliminära schemat för när respektive live turnering spelas.

PURPLE LOUNGE LIVE FREEROLL TURNERINGAR

Stad
Datum

Umeå
Juni 2007

Sundsvall
Juni 2007

Gävle
Juni 2007

Stockholm
Juni 2007

Göteborg
Juli 2007

Båstad
Juli 2007

Halmstad
Juli 2007

Helsingborg
Augusti 2007

öland
Augusti 2007

Malmö
Augusti 2007

Strömstad
Augusti 2007

ännu ej bekräftat (Final Turnering)
Augusti 2007

Dagens PokerNews tips:

Vad väntar du på? Ladda ner Purple Lounge idag och gör dig redo för de kommande satelliterna. Kanske det blir just du som blir Michelles nästa VIP spelare. Passa samtidigt på att ta del av vår exklusiva bonus hos Purple Lounge. Otroliga

100 % upp till $1000

i matchningsbonus, något som bara är för bra för att missa!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories