Microgaming firar 4-års jubileum med pompa och ståt

Microgaming firar 4-års jubileum med pompa och ståt 0001

Microgaming firar 4 års dag under mars månad och för att fira denna milstolpe så har detta populära nätverk beslutat att köra två enorma erbjudanden med siffran fyra som den gemensamma faktorn.

Fyra år kanske inte uppfattas som en lång tid för många. VM i fotboll hålls ju vart fjärde år till exempel, lika så olympiska spelen och många tittare kommer säkert ihåg vilket lag som vann VM eller vilken löpare som tog hem guldet på 100m. Men kan du minnas vad du hade för olika valmöjligheter när de gällde pokerrum online i början av 2003?

Kanske kan du eller så är du precis som jag, du kommer knappt ihåg vad du åt till frukost i morse!

Microgaming har nu i alla fall fyra lyckade år bakom sig inom spelindustrin online. Att ha lyckats så bra som man gjort och hålla sig kvar i denna otroligt tuffa marknad är inget annat än ett smärre mirakel!

Och för att fira detta så lanserade Microgaming från den 1 mars en $400 000 i Magic hand freerolls. Detta betyder att man kommer belöna spelare som deltar i varje 40 000:e hand. Men för att detta ska gälla så måste spelarna spela om riktiga pengar. De spelare som är med om detta och som spelat 200 raked händer kommer automatiskt att få inträde i 1 av 4 freeroll turneringar med hela $100 000 i garanterad prispott i varje turnering.

Microgamings andra erbjudande är att de utökat prispotten i deras stora månadsturnering. Istället för de normala $250 000 så har turneringen nu en garanterad prispott på $400 000. Nu kanske ni förstår den röda tråden. Denna turnering har även flyttats och kommer att spelas den 18 mars!

Roger Raatgever Microgamings VD sa följande i ett uttalande: "Att fira vår 4-årsdag är ytterligare en milstolpe i vår utveckling och vi är oerhört stolta över att under så få år lyckats bygga upp detta marknadsledande pokernätverk. Dessa framgångar grundar sig på vår förmåga att förse spelarna med spelbord på alla nivåer samt att vi är fullständigt oberoende vilket betyder att operatörerna behåller 100 % äganderätt över sina spelare. Detta i kombination med en av de mest aggressiva turneringsscheman på nätet kan inte bli något annat än en vinnare. Vi ser fram emot att fira ytterligare milstolpar med årens lopp."

[I]Dagens PokerNews tips:Vill du ta den av alla dessa erbjudanden? Ladda då ner Bet 365 och få chansen att vinna riktigt stora priser! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories