PokerNews läsare drar nytta av Mansion Pokers 100k turnering

PokerNews läsare drar nytta av Mansion Pokers 100k turnering 0001

MANSION Poker kör fortfarande sin 100k garanterat varje dag men vill nu i och med att antalet australiensiska och asiatiska spelare ökar så har man nu beslutat att flytta på starttiden för denna 100k turnering så att även dessa spelare har möjligheten att delta.

Från och med i måndags så har Mansion infört nya dessa nya starttider. Detta gäller då måndag, onsdag och fredag då man ändrar tiden från 21:00 till 12:00. Resten av veckan, tisdag, torsdag, lördag och söndag så startar turneringen precis som vanligt, 21:00.

Hos PokerNews läsare finner vi duktiga spelare, vilket vi märker om vi tittar på resultaten i Mansion Pokers 100k turnering. Spelaren "Tcarrico" registrerade sig hos Mansion via PokerNews. Han deltog i en av deras 100k turneringar och det gick så pass bra at than vann den. Men han är inte ensam, även "MrMoves" som också registrerat sig via PokerNews har även han vunnit deras 100k turnering men detta skedde då i februari månad. Med detta överskott av prispengar i turneringen så gör det ju extra lockande för spelarna att delta. Under de 71 dagar som denna 100k turnering har spelats så har över 3.5 miljoner i mervärde delats ut. Det är ett snitt på $49 765 i överskott per dag! Så hur kan du medvetet sitta vid sidan av denna turnering och inte spela, när du har ett sådant bra erbjudande framför dig, dagligen!

Dessvärre så råkade man ut för tekniska svårigheter i deras 100k turnering förra veckan men Mansion var inte sena med att kompensera detta för de spelare som hade anmält sig. Alla spelarna fick tillbaka sin insats på $100 och utöver detta så erhöll även spelarna gratis inträde till en annan 100k turnering senare i veckan. Detta kallar vi service från Mansions sida!

[I]DagensPokerNews tips: Om vi på PokerNews kan vinna 100k turneringen så visst kan även du göra det. Ladda ner MANSION Poker idag och ta då även del av vår enorma insättningsbonus på upp till otroliga $1 000. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories