Gratis pengar hos Party Poker!

Gratis pengar hos Party Poker! 0001

PokerNews Sverige är glada över att kunna erbjuda våra läsare en helt ny kampanj, denna gång tillsammans med Party Poker. "Få $50 i cash samt ytterligare $25 från SE PokerNews!", om du som ny spelare skapar ett pokerkonto hos Party Poker, genom oss på svenska PokerNews.

Obs: Denna kampanj gäller enbart för svenska spelare, spelare som är bosatta i Sverige. Är du svensk men bosatt i ett annat land så uppfyller du inte dom krav som ställs för att kunna få ta del av detta erbjudande.

Allt du behöver göra för att få denna bonus är att ladda ner Party Poker genom att använda länken och skapa dig ett konto där du använder bonus koden SE50FREE. När du genomfört registreringen och du har skapat ett konto, klart för spel med riktiga pengar. Detta är viktigt, slutför du inte registreringen så att kontot är aktivt för spel med riktiga pengar så kan vi inte genomföra överföringen av din bonus. Efter avslutad registrering så måste du vänta tills vår representant har genomfört diverse säkerhetskontroller som bland annat inkluderar kontroll av ip nummer, för att verkligen bekräfta att du befinner dig i Sverige. När allt är bekräftat och uppgifterna är godkända så kommer vi föra över bonusen på $50 till ditt poker konto hos Party Poker. Därefter kan du sen spela med dessa pengar vid deras borden hos en av världens största poker operatörer.

Men detta är inte allt! Efter att du har spelat 1000 raked händer, inom 90 dagar från att du öppnat kontot, så kommer Party Poker föra över ytterligare $25 till ditt konto. Och när detta har skett så är det sen upp till dig va du vill göra med dina pengar du har på ditt poker konto. Om du vill ta ut dom, föra över till en poker kompis eller helt enkelt fortsätta spela, de väljer du själv.

Så vad väntar du på? Registrera dig hos Party Poker IDAG och glöm inte att använda dig av bonuskoden SE50FREE så du verkligen får denna bonus. Kom ihåg att de krävs INGEN INSÄTTNING för att du ska få denna bonus, dock så måste du har registrerat kontot så du kan spela med riktiga pengar, detta är viktigt!

Här har du steg för steg hur du går till väga för att få pengarna:

1: Ladda ner Party Poker genom att använda denna länk.

2: Registrera dig hos Party Poker och använd dig av bonuskoden SE50FREE. Missa inte att även fylla i registreringen under "Cashier/Deposit". Du behöver INTE uppge kontouppgifter eller göra någon insättning. Missar du detta kan inte bonusen betalas ut!

3: Slutför registreringen här på PokerNews. tillvägagångssätt finner du om du klickar på länken. Därefter invänta på bekräftelse från PokerNews.

4: Efter du mottagit bekräftelsen så för PokerNews över bonusen på $50 till kontot ditt.

5: Spela 1000 raked händer och Party Poker för över ytterligare $25 till ditt konto.

För utförliga info om hur du går till väga, besök då vår Party Pokers bonus sida där du finner all info du behöver.

[I]Dagens PokerNews tips: Detta erbjudande från Party Poker är bara ett erbjudande du inte får missa. Gör som många andra redan har gjort, ladda ner Party Poker och få din $50 bonus! Använd bonuskoden SE50FREE när du registrera dig![/I]

Vänligen observera Detta erbjudande gäller inte längre, upphörde att gälla 2007-04-10

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories