Anslut dig till Team PokerNews via Bodog Poker

Anslut dig till Team PokerNews via Bodog Poker 0001

Bodog Poker ger sig nu in i leken med Team PokerNews och ger PokerNews alla läsare möjligheten att ta del av erfarenheterna ifrån WSOP. PokerNews och Bodog har gått samman och levererar nu 2 WSOP freerolls under maj månad den en lycklig vinnare kan erhålla ett Team PokerNews WSOP paket värt $12 000. Utöver detta så kommer Bodog Poker även att ge ut extra priser i form av turnerings krediter, $55 till plats 2-7 och $22 till plats 8-12.

Men som om de vore nog med detta exklusiva erbjudande. Dessutom så har du möjligheten när du öppnar ditt konto hos Bodog Poker att ta del av vår enorma insättningsbonus på 10 % upp till $9999. Ja du läste rätt, hela $9999 i bonus!

Som ni kanske vet så spelade förra årets WSOP mästare, Jamie Gold, för Bodog Poker. Så den operatör är inte alls främmande med att ha framgångar bland sina spelare.

Det du behöver göra för att kunna vara med i dessa exklusiva freeroll turneringar är att ladda ner Bodog Poker genom pokernews, göra en minimum insättning på minst $20 och sen spela ihop minst 300 Bodog Poker poäng innan utsatt datum för varje turnering. Därefter kommer alla spelare som kvalificerat sig till denna turnering att erhålla ett mail från Bodog där de meddelas om att de nu har uppfyllt kraven.

Att spela in dessa poäng är väldigt enkelt, du erhåller 3 poäng för varje $1 du satsar vid cashbord. Så att spela ihop dessa 300 poäng som krävs lär gå relativt fort. För att kunna vara med i den första av dessa 2 freeroll så måste du ha spelat ihop dessa 300 poäng mellan den1- 25 april. För att vara med i den andra freerollen, så måste dessa poäng spelas in mellan den 26 april och 23 maj. Så drömmer du om att få åka till WSOP, då har du din chans här.

[I]Dagens PokerNews tips: Vill du ta del av alla våra chanser att få åka till WSOP, spana då in vår

Freeroll sida där du finner alla våra Team PokerNews WSOP freeroll. Kom ihåg att alla dessa är exklusiva och endast tillgängliga för PokerNews läsare![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories