Sun Poker erbjuder $10 000 freeroll till nya spelare

Sun Poker erbjuder $10 000 freeroll till nya spelare 0001

Här kommer ett erbjudande som du förmodligen inte kommer att finna någon annanstans. Eller vad sägs om en $10 000 freeroll där de första sextio, ja 60 platserna, erhåller prispengar och allt detta utan att betala 1 enda dollar i inträde. Detta är något som man erbjuder varje månad till nya spelare hos Sun Poker.

Ja, varje månad så erbjuder Sun denna freeroll till ett begränsat startfält. Detta gör att dina chanser att skapa en bankroll ökar drastiskt. Eller vad sägs om att vinna pengar i denna samt få en generös bonus?

De enda du behöver göra är att registrera dig hos Sun Poker och därefter spela ihop 100 poäng för att få vara med i denna freeroll. Första priset i denna turnering ligger på fina $2 450 och andra platsen ger $1 200. Sista betalande platsen, nummer 60, ger dig $20 i prispengar.

Från Sun Poker så vill man poängtera att man hellre ger ut pengar till sina spelare istället för att spendera stora summor på marknadsföring.

Nästa freeroll, för mars månad, kommer att spelas den 10 april. Så för att få vara med i denna freeroll så måste du registrera dig hos Sun och spela ihop 100 poäng innan mars är över. Så skynda dig, du har 3 dagar på dig!

Men vad får du förutom denna freeroll då? Jo, både nya och gamla spelare kan ta del av Sun Pokers månadsbonus på $100. Detta är alltså inte en engångsbonus utan du har möjligheten att ta del av denna, varje månad. Även detta är något som du sällan finner hos en poker operatör.

Dessutom så har Sun Poker en massiv WSOP satsning som pågår just nu där man delar ut totalt 100 WSOP platser till sina spelare. Och som en av få operatörer så erbjuder även Sun Poker en plats till den åtråvärda H.O.R.S.E turneringen i WSOP, en turnering med otroliga $50 000 i inköp!

Sun Poker tillhör CryptoLogics stora nätverk så här behöver du inte oroa dig för att inte hitta spelare. Gott om spelare och en stabil mjukvara gör det värt att spela hos Sun Poker.

[I]Dagens PokerNews tips: Skynda dig, du har 3 dagar på dig att uppfylla kraven om att vara med om mars månads $10 000 freeroll. Ladda ner Sun Poker och ta chansen att kamma hem första priset på $2450. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories