Full Tilt introducera ny insättningsmetod - MyWebATM

Full Tilt introducera ny insättningsmetod - MyWebATM 0001

Många av Full Tilts medlemmar fick i går morse ett mail där de introducerades för en ny metod att sätta in och ta ut pengar hos Full Tilt Poker. Rykten hade florerat inom spelindustrin om att nya insättningsmetoder eventuellt var på gång, speciellt efter de trubbel som Neteller hamnat i och nu verkar det som att vi har blivit introducerade till en av dessa nya metoder.

Som svar på de problem som skapades när Neteller stängde dörrarna mot den amerikanska marknaden så har nu Full Tilt Poker beslutat att stödja och tillåta MyWebATM som en ny möjlighet för sina spelare att genomföra transaktioner till sitt spelkonto. Sidan länkar ditt online poker konto till ditt personliga bankkonto och gör det enklare för användarna att genomföra uttag, genom att skicka ut ett bankomatkort. Detta kort från MyWebATM kan sen användas i alla bankomater som tillåter CIRRUS vilket praktiskt taget betyder alla bankomater i landet.

Vid registrering hos företaget så ombeds kunden att skicka in en rad detaljerade uppgifter om sig själv, så som namn, social security number, personnummer, adress, hemtelefon, email adress och körkorts nummer.

Avgifter har varit något som man oroat sig för hos nya "e-plånböcker" så som epassporte och nu hos det nya företaget MyWebATM så förekommer det även här en hel del avgifter för användaren. Dessa är:

Lista över avgifter

Service avgift per månad: $3.95

ATM transaktion, inrikes: $2.50

Nekade ATM transaktioner, inrikes: $2.50

ATM transaktioner, utrikes: $3.95

Nekade ATM transaktioner, utrikes: $3.95

POS transaktion, inrikes: $1.75

Nekad POS transaktion, inrikes: $0.00

POS transaction, utrikes: $1.75

Nekad POS transaction utrikes: $0.00

Kort-till-Kort överföring: $5.00

Kort-till-ACH transaktion: $4.00

Ändra Pinkod: $0.00

Konto utdrag: $1.00

Ersättnings kort: $9.95

Valuta omvandling: 2 %

Finansiering från kredit kort: $0.32 + 3.70%

Finansiering från bank konto: $2.82

Kortet har följande begränsningar:

Kortbegränsningar Dag/Månad

ATM uttag (upp till 5 transaktioner/dag): Max $500/ $9700

ATM insättning (upp till 10 transaktioner/dag): Max $2700/ $9700

POS betalning (upp till 25 transaktioner/dag): Max $1500/ $9700

POS återinsättning (upp till 10 transaktioner/dag): Max $2700/ $9700

Kort-till-Kort överföring, uttag: Max $2700

Kort-till-Kort överföring, insättning: Max $2700

Finansiering, per konto: Max $300/ $1000

Finansiering, per kort: Max $300/ $1000

Full Tilt försäkrar att alla uttag kommer att vara snabba, enkla och väldigt säkra och kommer att finnas tillgängliga inom några få dagar. Förhoppningsvis så kommer MyWebATM med detta att förse pokerspelare med en bekväm och tillförlitlig valmöjlighet under en lång tid framöver.

[I]Dagens PokerNews tips: Vad skulle du säga om att spela i en turnering med spelare som Phil Ivey, Andy Bloch, Howard Lederer och Mike Matusow i Full Tilts "Poker After Dark" och samtidigt ha chansen att vinna $120 000? Låter de som en utmaning, ladda då ner deras mjukvara omgående och ta del av vårt exklusiva bonuserbjudande på 100 % upp till $600 i insättningsbonus! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories