Full Tilts Poker After Dark - spela mot de allra bästa

Full Tilts Poker After Dark - spela mot de allra bästa 0001

Poker After Dark, det Amerikanska tv programmet med Full Tilt proffs har $120 000 att erbjuda den lyckliga vinnaren av det senaste erbjudandet från Full Tilt borden.

Om du inte redan har lagt märke till det så har vi på Poker News lagt till Full Tilt Poker, till vår växande familj av online poker rum. Att säga att vi blev imponerade vore ett stort understatement! En insättningsbonus på $600 och möjligheten att få spela med Phil Ivey, Andy Bloch, Howard Lederer och Mike Matusow, för att inte nämna The Hendon Mob, gör att det vattnas i munnen för de dödliga bland oss.

Vad skulle du tycka om att spela med dessa killar på amerikansk tv, gratis!? Då ska du ta del av detta nya Poker After Dark erbjudandet hos Full Tilt. Det är en miniturnering där du kan vinna dig en plats till en turnering med dessa killar, en $120 000 vinnaren tar allt turnering. Så här går du till väga:

Spela i en av omgång 1 Sit & Go turneringarna som nu pågår på Full Tilt Poker eller håll ett öga efter de dagliga "After Dark Sit & Go turneringarna". Bli en av de två finalisterna så kommer du att delta i en av de två omgång 2 turneringarna som sker varje vecka.

I omgång 2 kan spelare kvalificera sig till nästa runda via MTT turneringarna där nio spelare kommer att ta sig vidare. Direkt inköp till denna turnering kan fås för 100 Full Tilt Poäng. Om du vill testa en snabbare väg så vad sägs om en av omgång 2 SNG´s för 600 Full Tilt Poäng?

I omgång 3 är en super miniturnering där saker och ting hettar till ordentligt. Denna turnering spelas den 30:e april och skulle du inte ha kvalificerat dig via omgång 2´s turneringar så kan du köpa in dig direkt för 10 000 Full Tilt Poäng. Vinnaren av denna turnering kvalificerar sig till Poker After Dark stolen. Detta är värderat till hela $25 000!

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Full Tilt Poker nu och starta din jakt på den heta stolen i "Poker After Dark" och samtidigt jaga bonusen på upp till $600! Eller varför inte delta i årets upplaga av FTOPS med totalt $3.4 miljoner på spel! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories