$10 miljoners Grand Slam jakt fortsätter hos VC Poker

$10 miljoners Grand Slam jakt fortsätter hos VC Poker 0001

Som vi rapporterat tidigare så har man just nu en pågående promotion hos VC Poker där man har tidernas största pokervinst på spel. En ensam vinnare kan, med lite tur och hårt arbete, bli $10 miljoner rikare.

Här kan ni läsa om vad exakt detta VC Poker Grand Slam erbjudande går ut på. Och som de ser ut idag så har 3 spelare chansen på detta otroliga förstapris, $10 000 000.

Under februari månad så erbjöd VC Poker 4 Grand slam turneringar, 2 återstår. $75 000 och $100 000 som spelas den 18 feb respektive 25 feb. Vill du starta din jakt på grand slam priset och spela i dessa turneringar så kan du ta dig till dessa på flera olika sätt, antingen via satelliter, direkt inköp på $54 + $2.7 eller att köpa in dig för 100 000 action poäng. Satelliterna finns tillgängliga från $3 till $6 i inköp eller om du heller vill använda dina poäng och då betalar 1000p för en satellit.

Allt du behöver göra sen, när du tagit dig till huvudturneringen är att ha siktet inställt på finalbordet. Skulle du lyckas ta dig till finalbordet i bägge turneringarna så kan du vänta dig ett riktigt bra pris, förutom de prispengar du vinner i respektive turnering. 2 finalbords placeringar skulle ge dig ett sponsorpaket hos VC Poker värt $5000. Detta innebär att du blir sponsrad av VC Poker till en landbaserad turnering. Bäst av allt är att skulle du göra en riktigt bra prestation i denna landbaserade turnering så finns det goda chanser att få ytterligare sponsring från detta pokerrum. Med andra ord kan du förvandla två finalbordsplaceringar till något som skulle förverkliga din pokerdröm, att spela poker på heltid sponsrad av ett stort poker rum. Och en spelare har nu just detta öde i sina egna händer. En svensk spelare med nicket "Epsilon" har nämligen vunnit detta paket och det är nu upp till honom att avgöra vilken hans väg kommer bli. Vem vet, kanske är det honom vi ser vinna exempelvis EPT Dortmund.?

Detta paket fick han efter att ha lyckats tagit sig till 2 finalbord i rad. Skulle du lyckas med att ta dig till 3 bord i rad, då väntar förutom prispengar och sponsorpaket även en prischeck på $100 000. 4 finalbord skulle ge dig $250 000 och vem skulle tacka nej till en sån summa pengar?

[I]Dagens PokerNews tips: Tillhör du en av de spelare som ännu inte provat på VC Poker? Då är det hög tid att du gör det och bäst att du skyndar dig. Registrerar du dig innan den 22 februari så bjuder VC Poker dig på hela $35, helt gratis![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories