Team PokerStars utökas då europeisk toppspelare ansluter sig

Team PokerStars utökas då europeisk toppspelare ansluter sig 0001

Team PokerStars växer ytterligare, denna gång med ett europeiskt tillskott. Ingen mindre än Team PokerNews egen lagkapten Noah "Exclusive" Boeken har nu tagit steget in i Team PokerStars. Under många år så har denna lärling till Marcel "The Flying Dutchman" Lüske utvecklat sitt spel och tillhör idag eliten bland europas spelare. Han ansluter sig nu till Team Pokerstars allt växande lista av spelare. Idag så består laget av 18 spelare och än är de väl inte slut. Detta markerar ytterligare en milstolpe i denna 26-årings redan så framgångsrika poker karriär.

"Jag är verkligen hedrad över att ha blivit erbjuden en plats vid sidan av alla dessa elitspelare i Team PokerStars och jag ser verkligen fram emot att träffa alla ute på touren," kommenterade Noah.

Som vi redan nämnt så är Boeken medlem i Team PokerNews där han delar på rollen som lagkapten med Tony G.

Noah är en av de handfulla spelare som finslipade sina kunskaper inom kort vid Magic: The Gathering®, innan han tillslut beslöt sig för att ta upp poker. Han lärde sig spelet under alla hans resor världen över och när han väl började spela på allvar så skulle de inte dröja länge innan han fångade Lüskes intresse. Och under hans guidning så klättrade Boeken snabbt inom pokerkretsar och fick sitt stora genombrott vid 2005 års EPT Köpenhamn som han vann. En vinst som gav honom en prischeck på €150 000.

Och EPT har blivit Boekens favorit, där vi fått se honom spela i både huvudtävlingar och ett flertal sidotävlingar. För närvarande så ligger han på en andra plats i den totala "Tournament Leaderboard" i EPT. Tro nu inte att de bara är EPT som hägrar för denna yngling. Nejdå, han har även siktet inställt på att lägga till en seger i WSOP på sin allt växande pokerresumé.

Boeken har under en längre tid varit närvarande i PokerStars större turneringar och här legat uppe i toppen i deras "Total Tournament Leaderboard". Han har bland annat vunnit TBL veckotiteln vid 3 olika tillfällen samt vunnit PokerStars Sunday Millions hela 2 gånger. Bägge gångerna lyckades han stå emot 4 300 hungriga utmanare.

[I]Dagens PokerNews tips:[URL="/ext/41"]PokerStars[/URL] erbjuder PokerNews spelare en exklusiv $2500 freeroll varje månad. Missa inte chansen att vinna lite extra pengar, helt gratis[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories