Vägen till WSOP del 1 - Team PokerNews freerolls i full gång

Vägen till WSOP del 1 - Team PokerNews freerolls i full gång 0001

Då var februari snart månad över och redan så har vi fått se ett flertal stora poker turneringar spelats runt om i världen. Men när det gäller turneringarnas turnering så måste vi blicka framåt men om man ska tro alla speloperatörer så är den närmare än vad vi tror. Vi talar så klart om WSOP som spelas i juli månad i Las Vegas, USA. Har du för avsikt att åka dit, ja då kanske det är hög tid för dig att börja planera din resa till denna pokerfest.

Förra året så slog WSOP alla möjliga olika rekord. Bland annat fick vi se en 21-åring vinna ett WSOP armband och han blev därmed den yngsta spelaren i turneringen historia att vinna detta armband. Antalet startande i huvudtävlingen nåde omkring 9000 deltagare och första priset var på $12 miljoner. Dessa två siffror var rekord i sig då man aldrig tidigare haft varken så många startande eller så högt första pris.

Men hur många som kommer till start i årets WSOP är ännu oklart. Speciellt med tanke på de rådande omständigheterna i USA, där spelbolaget numera inte kan erbjuda satelliter till de amerikanska spelarna. Men en sak kan ni vara säkra på, tusen och åter tusen lär i alla fall dyka upp för att vara med om årets pokerhöjdpunkt, WSOP.

Åka till WSOP helt gratis?

Vi på PokerNews är redan i full gång att erbjuda våra spelare platser till årets WSOP. Med hjälp av våra samarbets partners så erbjuder vi nu våra läsare ett flertal tillfällen där man kan vinna sig en plats till WSOP. Titta bara in på vår freeroll sida så ser ni alla våra Team PokerNews WSOP freerolls, vardera värda $12 000.

Vår allra första WSOP freeroll spelades nu i helgen hos Titan Poker. Detta var den första av 3 WSOP freerolls som erbjuds från dem. Utöver detta så erbjuder även Titan Poker en plats till EPT finalen i Monte Carlo. Detta paket är värderat till hela $15 000.

Skulle du nu inte gilla att spela hos Titan Poker av någon anledning så kan du alltid pröva lyckan hos Full Tilt. De erbjuder hela 8 x Team PokerNews WSOP Freerolls. Eller varför inte hos Party Poker som erbjuder 3 x Team PokerNews WSOP Freerolls.

Som det ser ut just nu så kommer Team PokerNews att skicka 25 spelare till Las Vegas, men denna siffra kommer med största sannolikhet att stiga, ju närmare WSOP vi kommer.

Här nedan ser ni alla de operatörer som tillsammans med PokerNews kommer att skicka spelare till årets WSOP:

Full Tilt Poker

8 Team PokerNews WSOP freerolls som spelas följande datum:

7 Mars 19:00

25 Mars 03:00

7 April 20:00

19 April 03:00

6 Maj 03:00

23 Maj 20:00

3 Juni 03:00

17 Juni 03:00

Party Poker

4 Team PokerNews WSOP freerolls som spelas följande datum:

10 Mars 19:00

14 April 19:00

12 Maj 19:00

26 Juni 19:00

Titan Poker

3 Team PokerNews WSOP freerolls varav ena redan spelats. Nästkommande 2 spelas:

25 Mars 19:00

22 April 21:00

CD Poker

2 Team PokerNews WSOP freerolls som spelas följande datum:

28 April 19:00

2 Juni 19:00

Pacific Poker

1 Team PokerNews WSOP freeroll som spelas:

9 Juni 23:00

Prime Poker

1 Team PokerNews WSOP freeroll som spelas:

26 Maj 20:00

Gnuf Poker

1 Team PokerNews WSOP freeroll som spelas:

3 Juni 21:00

Wingows Poker

1 Team PokerNews WSOP freeroll som spelas:

Datum ej fastställt

Vi återkommer framöver med exakt datum och tid för när den sistnämnda WSOP freerollen spelas. Dessutom så kan vi som sagt vänta oss ytterligare chanser framöver, allt eftersom vi uppdaterar sidan.

Så vill du ta dig till Las Vegas och årets WSOP men har inte lust att betala $10 000 i inköp, då är detta ett gyllene tillfälle för dig! Var noga med att besöka sidan med jämna mellanrum så du inte missar någon av alla våra chanser!

Lycka till i jakten på din WSOP plats önskar vi på svenska pokernews.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories