Rafflande final är att vänta i Scandinavian Poker Masters

Rafflande final är att vänta i Scandinavian Poker Masters 0001

På söndag så ska det avgöras. De 5 återstående spelarna i denna final av Scandinavian Poker Masters ska på söndag göra upp om vem som ska kamma hem första priset på $100 000 och titeln som mästare i Scandinavian Poker Masters.

När finalbordet startade förra söndagen, så var man 6 spelare och av dessa så var hela 4 svenskar och bland dessa fanns förhandsfavoriten Anders Henriksson.

Henriksson som nyligen var involverad i Sveriges vinst i PartyPokers "Poker Nation Cup" som avslutades nyligen i Cardiff. Enligt Sehlstedt, som var de svenska lagets lagkapten, så var Henriksson en av de avgörande faktorerna bakom Sveriges vinst. Och nu är han åter igen med i där de händer och med chansen att kamma hem, förutom titeln, även de åtråvärda första priset.

Fem spelare återstår och som femte spelare är man garanterad $20 000, så ingen av dessa kvarvarande spelare kommer går lottlösa från bordet. De som är kvar är Albert Iversen (Danmark) 232 000 marker, Anders Henriksson (Sverige) 114 000 marker, Christer Björin (Sverige) 100 000 marker, Rickard Johansson (Sverige) 80 000 och sist men inte minst Bo Sehlstedt (Sverige) med 74 000 marker.

En spelare har redan lämnat turneringen och de var Teemu Salminen, Finland. Han slogs ut av Christer efter att ha "tvingats" att syna en all-in med {k-Diamonds}-{10-Spades} efter att ha träffat par i {10-Hearts}:or på floppen. Christer å andra sidan satt med {j-Diamonds}-{j-Clubs} på handen och vann således potten. Teemu sa att hans utslagning berodde på flera dåliga beslut samt ett aggressivt spel som inte betalade sig som han hoppats.

Så vill du veta hur det går och vem som vinner uppgörelsen i säsongens sista avsnitt av Scandinavian Poker Masters, slå då på din tv på kanal 5 på söndag klockan 23:50. Gör dig redo för en rafflande uppgörelse och intensiv pokerturnering. Jag kan lova att ingen av dessa spelare kommer ge sig i första taget. Men frågan är om någon av spelarna kan rå Anders Henriksson just nu. Hans dagsform är på topp och när han befinner sig där så är han oerhört svårslagen. Jag menar, man vinner inte två WSOP armband hur som helst!

Men nu ska inte tro att han har en lätt uppgift framför sig. Alla hans motståndare är av god kaliber och har själva goda framgångar bakom sig. Enligt mig så blir hans tuffaste motståndare Bo Sehlstedt, trotts att han för närvarande befinner sig på sista plats. Som vi såg i Poker Nations Cup så kan allt hända inom poker, Sveriges lag hade 12 000 marker mot USAs 80 000 men lyckades vända och vinna turneringen. Så än är inget över! Men en sak är säker, på söndagkväll kommer jag sitta framför min TV för att se denna avslutning.

Jag vill passa på att önska alla svenskar lycka till!

[I]Dagens PokerNews tips: Då denna turnering sker i samarbete med Party Poker så är de väl inte mer än lämpligt att vi presenterar vår exklusiva bonus mellan Party Poker och PokerNews. Registrera dig som ny spelare genom oss och få otroliga $50 + $25 helt gratis. För ytterligare information om hur du går till väga, besök då vår Party Poker bonus sida![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories