Team PokerNews WSOP serie startar till helgen - Platser värt $250 000 på spel

Team PokerNews WSOP serie startar till helgen - Platser värt $250 000 på spel 0001

Team PokerNews delar just nu ut över $250 000 i WSOP freerolls och vår första $12 000 Team PokerNews freeroll spelas redan till helgen hos Titan Poker.

Denna freeroll kommer att spelas på söndagen den 25 februari klockan 18:00 hos Titan Poker. En lycklig vinnare kommer att få ett WSOP paket värt $12 000, vilket inkluderar inköp till WSOPs huvudtävling, världens största poker turnering med en förväntad prispott på över $50 miljoner. Dessutom får vinnaren $2 000 som ska täcka resa och boende under tiden samt alla de förmåner som följer med platsen i Team PokerNews, så som kläder med mera.

Än är de inte för sent att kvalificera dig till denna turnering och vi på PokerNews och Titan gjorde kraven för att kvalificera sig till turneringen väldigt enkla. Först måste du ladda ner Titan Pokers mjukvara via oss på PokerNews, registrera ett nytt konto. Därefter behöver du enbart spela ihop 1 ynka titan poäng som du sen använder dig av för att "köpa in dig" i turneringen. Om du redan har konto hos Titan Poker och som du skaffat genom oss på PokerNews så behöver du inte oroa dig. Även du kan vara med i dessa turneringar, så länge du spelar ihop de poäng som krävs.

Om du inte har registrerat dig redan till denna turnering så har du fram tills på söndag morgon på dig att göra detta. Senast klockan 06:00 den 25 februari måste registreringen ha genomförts, efter de är det för sent att anmäla sig. Kom ihåg kraven, ladda ner Titan Poker genom oss på PokerNews, registrera ett nytt konto och spela ihop 1 poäng. När detta är klart så är du redo att anmäla dig till turneringen.

Ha i åtanke, uppfyller du kraven för Titan Pokers WSOP freeroll på söndag så uppfyller du även kraven på vår EPT Monte Carlo freeroll värd $15 000, som spelas den 4 mars 18:00 samt i våra $2 000 månadsfreeroll. Skulle du sen dessutom göra en insättning på $50 hos Titan, så matchar de din insättning direkt, utan några dolda krav, helt gratis in på ditt konto!

Nyligen så skickade vi drygt 30 spelare till Aussie Millions i Australien och Team PokerNews medlemmen

Chris Stocks var en av dessa lyckliga spelare som fick åka och som njöt under varje sekund efter han anlänt till Australien. "Tack vare PokerNews så har jag nu fått spela i min allra första Mästerskaps turnering i poker och de är jag oerhört tacksam för. Detta är nått jag kommer att minnas för resten av mitt liv. Team PokerNews gjorde allt i sin makt att göra vår vistelse till en minnesvärd sådan och detta märkte vi redan vid vår ankomst. Vi kände oss oerhört välkomna och allt var verkligen av första klass, detta inkluderar även spelar kittet som väntade på oss på hotell rummet samt välkomst middagen. Jag hoppas verkligen att jag får chansen att vara med i Team PokerNews ytterligare en gång."

Du kan få uppleva allt de Chris upplevde när du ansluter dig till Team PokerNews vid 2007 års WSOP. Håll ett vakande öga på vår freeroll sida, där finner du schemat för de kommande WSOP turneringarna och vilka kraven är för respektive turnering. Vi önskar dig all lycka och hoppas att vi ses i Vegas i juli!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories