Titan Poker - Gratis pengar och WSOP platser på spel denna månad

Titan Poker - Gratis pengar och WSOP platser på spel denna månad 0001

Nu tror du säkert att en komplicerad procedur väntar för att du ska kunna ta del av alla dessa otroliga erbjudanden, men där har du fel. Allt är väldigt enkelt, ladda ner Titan Poker genom oss på svenska pokernews, gör en insättning på $50 och du får då hela $50 från Titan, insatt på ditt konto. Men detta är inte allt, genom att du registerar dig via PokerNews så kommer du även att få tillgång till WSOP freerolls samt exklusiva $2 500 månadsfreerolls!

Titan Poker tillhör den nya generationen pokerrum så vet vad spelarna vill ha, action och detta finner du verkligen här. Du har gott om både bord och spelare att välja mellan och vad passar då inte bättre än att få gratis pengar som du använder för att testa pokerrummet. Allt detta utan krav på raked händer.

Så hos Titan Poker har du mycket att se fram emot. Genom vårt exklusiva avtal med Titan så kommer du som PokerNews spelare att få tillgång till våra $12 000 Team PokerNews WSOP freerolls där vinnaren erhåller en plats till årets World Series of Poker.

Total erbjuder vi 3 av dessa exklusiva freeroll turneringar hos Titan poker. Dessa spelas:

– 25 februari

- 25 mars

- 22 april

Kom ihåg att dessa exklusiva WSOP freerolls kan spelas endast av de spelare som öppnat ett konto hos Titan Poker via PokerNews och gjort en insättning. Detta betyder att spelarantalet kommer att vara begränsat och dina chanser att därmed vinna en plats blir mer realistiska, då du inte behöver tampas mot tusentals andra spelare

Förutom dessa WSOP freerolls så bjuder vi som sagt även på en $2 000 freeroll som spelas en gång i månaden. Åter igen så är dessa enbart öppna för PokerNews spelare.

Här finner du andra orsaker som gör det ännu mer intressant att spela hos Titan:

- "The Tournament Titan" – en freerol med otroliga $1 miljon i garanterade priser, begränsad till enbart 20 spelare!

- EPT Monte Carlo – Vinn dig en plats till EPT finalen i Monte Carlo, Monaco som spelas i nästa månad.

- Irish Open – Vinn dig en plats till Irish Open via Titans super satelliter. Denna turnering spelas i Dublin, Irland under april månad.

- Titan Mega Turneringar – Nästa mega turnering i denna serie turneringar är $250 000 garanterad som kommer att spelas den 4 mars klockan 20:00

- World Poker Showdown karibisk kryssning – Följ med Titan Poker och personalen från World Poker Showdown på en actionfylld vecka med sol, nöjen och självklart poker. Allt detta sker ombord på det kända fartyget "Mariner of the Seas". Detta är ett paket för 2 personer och kan bli ditt för ynka $1.10

Utöver de vi redan nämnt så erbjuder även Titan Poker en $50 000 garanterat turnering som spelas varje vecka, progressiv jackpot och freeroll turneringar varje vecka för spelare som gjort insättningar.

[I]Dagens PokerNews tips: Öppna ett konto hos Titan Poker och få $50 gratis och börja din jakt på en WSOP plats med vår första WSOP freeroll som spelas den 25 februari![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories