Gratis pengar under februari månad

Gratis pengar under februari månad 0001

Svenska PokerNews, din ledande nyhets och informations källa inom poker kommer nu med ytterligare ett erbjudande till våra läsare där ni kan erhålla gratis pengar under februari månad. Som ny spelare hos VC Poker så kan du få $35 helt gratis eller välja att ta en insättningsbonus på 100 % upp till massiva $1000.

Möjligheten att få gratis pengar via PokerNews bara ökar och ökar. Vår fokus ligger gentemot läsarna och vi arbetar därför intensivt med att ge er de allra bästa erbjudanden vi kan komma över. Vår marknadsavdelning arbetade så gott som non-stop under förra året för att ge er läsare bästa möjliga erbjudanden och det kommer inte vara någon skillnad i år, snarare tvärt om. Vi strävar efter att göra våra erbjudanden ännu bättre och ännu mer attraktiva, allt för att belöna våra lojala läsare!

Under februari månad så är det våra vänner på VC Poker som har slagit till på stort med att erbjuda gratis pengar till sina nya spelare. Fram till den 22 februari så kan alla nya spelare hos VC Poker välja mellan att få $35 helt gratis eller ta en matchningsbonus på 100 % upp till $1000 på din första insättning. För att få de gratis $35 så krävs inga raked händer eller några andra dolda krav. Så har du inte provat VC Poker tidigare så måste de vara hög tid att du gör det nu!

Men de är inte slut där, vi har gott om gratis pengar från andra av våra

pokerrum.

Så under februari månad kan du utöka din kassa med dessa heta erbjudanden:

- här och få dina gratis $50+ $25.

Bonuskod: SE50FREE

- Titan Poker är även dom lika generösa! Detta användarvänliga pokerrum ger även dom ut $50 gratis till alla nya spelare som registrerar sig via Svenska PokerNews.

Bonuskod: SEPNEWS

- Everest Poker är inte sämre dom. Precis som Titan Poker och Party Poker så får du även här $50 gratis. Detta gäller när du gör en insättning på $50 hos dom. Detta är ett exklusivt erbjudande via PokerNews.

Bonuskod: PNEWS2

- Tony G Poker kommer inte att göra dig besviken. Detta nya pokerrum ger alla sina nya spelare en ännu större gratis bonus än vad vi tidigare har nämnt. Här får du hela $75 gratis när du gör en insättning hos dem. Så vill du dryga ut din pokerkassa bör du bege dig till pokers badboy Tony G och hans Pokerrum.

Bonuskod: SEPNEWS75

- VC Poker har som vi tidigare nämnt ett erbjudande där du får välja mellan gratis $35 eller en massiv 100 % upp till $1000 i matchningsbonus. Har du inte provat VC Poker så är de hög tid att du gör det nu!

Bonuskod: FreeCashFeb

Totalt sett så erbjuder vi här över $250 i gratis pengar till våra läsare under februari månad från fem av våra populära pokerrum. Men tro nu inte att det är slut på bonuserbjudanden här. Ta en djupare titt på våra recensioner så finner du en hel del massiva insättningsbonusar med mera, allt detta exklusivt för våra läsare.

[I]Dagens PokerNews tips: Du har väl inte missat vårt erbjudande där du kan bli sponsrad som ett pokerproffs under 2008. Sponsrad till 4 stora pokerturneringar under ett år tack vare Pacific Poker. Besök

PokerProForAYear sidan för mer information![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories