Ta fördel av Sun – flyg i privatjet till Las Vegas eller res till Monte Carlo!

Ta fördel av Sun – flyg i privatjet till Las Vegas eller res till Monte Carlo! 0001

En av de största fördelarna inom online poker är att de konstant slåss om att erbjuda oss spelare enorma erbjudanden, som i många fall ignoreras av oss spelare! Men nu tänkte vi presentera några som vi anser bör lyftas fram från det Cryptologic anslutna pokerrummet Sun Poker. Flyg i lyx till Las Vegas eller bege dig till Monte Carlo!

Innan vi börjar prata om alla de priser som står på spel i Las Vegas, så vill vi betona ett unikt evenemang för alla nya spelare som registrerat sig hos Sun Poker under februari månad. Alla spelare som ansluter sig under denna månad kommer ha chansen att vinna ett paket till EPT Finalen i Monte Carlo, värt $12 000! Var en av de nya spelare som ansluter sig till Sun Poker under februari och bli en av de topp 10 spelare som anslutit sig under månaden, som bestäms efter ("My Player Points" eller MPP's) och du kommer bli 1 av 10 spelare vid ett 10-manna bords turnering som gör upp om detta otroliga Monte Carlo paket – exklusivt för nya spelare under februari.

Alla dessa spelare samt alla andra som skapar ett konto hos Sun Poker under februari kommer alla att automatiskt bli registrerade till en "New Player Freeroll", med $10 000 i prispotten, som kommer att spelas den 4 mars.

Men vänta lite, än är de inte slut:

MPP Freerolls varje vecka – 2 olika freeroll turneringar med antingen $2 000 i prispott (inköp = 300MPP's) eller en $4 000 freeroll (inköp = 600MPP's).

MPP Månadsfreeroll med $25 000 i prispott – Nästa månadsfreeroll kommer att spelas den 25 februari och du kan köpa in dig antingen via 10 000 MPP's eller via dagliga satelliter som har inköp på 100 eller 1000 MPP's.

Månadsbonus på $100 – Detta är nått som inte finns tillgängligt hos många pokerrum. Spela ihop 5 MPP's för varje $1 i bonus och du är garanterad bonusen, varje månad. Detta ger dig totalt $1 200 på ett år! Vem tackar nej till ett sådant erbjudande?

Men nu till kronjuvelen bland dessa erbjudanden!

Som vi redan antytt så har Sun Poker demonstrerat att de är ett poker rum som erbjuder ett stort utbud av attraktioner för spelarna. Inte minst spelarnas tillgång till ett stort utbud av spel och spelare som kommer med cryptologics nätverk. Här finner du alla olika typer av spel på alla nivåer du kan tänka dig. Men bäst av allt är att Sun Poker har ett pågående erbjudande där de kommer att låta hela 100 spelare få resa till Las Vegas och årets upplaga av WSOP nu i sommar. Höjdpunkten i detta erbjudande måste dock vara de få utvalda som kommer att få anlända till Las Vegas i stil – via ett eget privatjet!

Än har du gott om tid på dig att spela ihop de nödvändiga MPP's som krävs för att få ta del av detta exklusiva erbjudande. Det är drygt 4 månader kvar tills de topp 100 spelarna utsetts. 60 av dessa spelare kommer att få inträde till WSOPs huvudtävling á $10 000 utan några ytterligare krav. De kvarvarande 40 spelarna kommer alla att vinna ett WSOP paket till något av de andra evenemangen som spelas under veckorna som WSOP pågår. Även i de mindre tävlingarna så har du möjligheten att vinna sexsiffriga belopp. Så misströsta inte om du skulle bli en av dessa 40 spelare, du har fortfarande chansen att vinna en ansenlig summa pengar och framför allt ett WSOP guldarmband!

Skulle du vara en av de 5 bästa poängplockarna i slutet på maj månad så kan du se fram emot att luta dig tillbaka i lyx och färd, ombord på ett privat jetflyg med destination Las Vegas. Skulle du placera dig på 5:e plats så kommer du ta med dig $2 000 i fickpengar, skulle du dock vara den som placerar dig högst, så kommer du ta med dig $5 000 i fickpengar. När dessa fem spelare anländer till Las Vegas så kommer de transporteras i bil till en privat herrgård. Denna boning beskrivs som en exklusiv 10 rums villa med all lyx och bekvämligheter du kan tänka dig!

Nådde du inte ända fram till topp 5? Oroa dig inte, Sun Poker kommer att se till att du inte går miste om de lilla extra. Nästkommande fem spelare i rankingen kommer att få spendera sin vistelse i Las Vegas i en 5-rums villa, med egen privat pool. För de spelare som slutar på 11-20 plats så väntar även för dem ett exklusivt boende.

De spelare som lyckas hamna bland topp 100 har ett WSOP paket att vänta sig samt att de kommer att få tillgång till speciella freerolls där fina paket med fickpengar står på spel. Sun Poker är inte som något av de större poker rummen, så dina chanser att vinna något av dessa paket är betydligt större här än hos de större rummen.

Sun Poker har också platser till den prestigefyllda HORSE turneringen med ett inköp på $50 000. Här kommer crème-de-la-crème att spela så vi rekommenderar dig att du friskar upp dina kunskaper inom poker och speciellt memorera de största profilernas ansikten. Du kommer garanterat att få spelare som Phil Ivey, Gus Hansen samt Doyle Brunson i denna turnering. Sun Poker kommer arrangera en speciell freeroll där du kan vinna en plats till denna prestigefyllda turnering. Spela ihop 50 000 MPP och du har därmed säkrat dig en plats i denna turnering.

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Sun Poker idag och ta del av deras otroliga månadbonus på $100 samt de otroliga erbjudanden som nämts ovan![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories