Everest klättrar till fjärde plats inom spelartrafik

Everest klättrar till fjärde plats inom spelartrafik 0001

Att Everest Poker är på frammarsch står klart när man tittar på ökningen inom deras trafik vid cash-borden. Som läget är idag så har Everest Poker klättrat upp till plats nummer 4 när de gäller denna trafik, bakom sina konkurrenter PokerStars, PartyPoker och Full Tilt. Men man närmar sig med stormsteg även dessa operatörer.

Vid den senaste rapporten från sidan PokerSiteScout, en sida som beskriver sig själva som "den definitiva källan för trafikrapporter hos online pokerrummen", så visar de att Everest Poker idag innehar fjärde platsen gällandes trafiken vid cash-bord. Endast 3 andra pokerrum har högre trafik,

Pokerstars, Party Poker och Full Tilt Poker.

Denna statistik är baserad på ett genomsnitt av de antal spelare som spelat under de senaste sju dagarna och är därmed inte baserat på en specifik tidpunkt, som till exempel en stor turnering eller liknande.

Men de som imponerar ännu mer ur Everest synpunkt är att de har uppnått denna trafik utan att någonsin tillåtit amerikanska spelare hos sig, till skillnad mot PokerStars och Full Tilt, som än idag förser den amerikanska marknaden med poker. Party Poker däremot, har lämnat den amerikanska marknaden och när de gjorde detta så förlorade de en stor majoritet av sina spelare, men är fortfarande så pass starka att de kan hålla kvar i sin andra plats.

Och man kan ju dra slutsatsen att om trycket mot den amerikanska marknaden skulle bli allt mer intensivare så kommer Everest och dess europafokuserade rivaler att tjäna ytterligare inom speltrafiken.

Everest Poker har på en väldigt kort tid byggt upp ett företag som, likt sitt namn, är en stabil grund att stå på. På bara 2 år så har man lyckats klättra till en fjärde plats i denna lista och frågan är nu vad som stoppar dem från att hamna överst? Och om man nu skall tolka dessa siffror rätt så är Everest den poker operatör som vi européer väljer i första hand. Och som man säger från Everest Poker:

"Detta visar klart och tydligt vår position i att vara en flerspråkig utmanare inom online poker, detta tack vare en sida och mjukvara som idag finns på 10 olika språk och fler är att väntas."

Vi på svenska pokernews tror att våra svenska spelare, som ännu inte registrerat sig hos Everest Poker, går miste om en stor grupp potentiella spelare. Enligt vad vi har hört från spelare, så har spelarnivån hos Everest förbättrats avsevärt under de senaste året och antalet "enkla" motståndare har därmed minskat. Så är du ute efter riktigt bra poker på hög nivå, då är det till Everest du ska bege dig.

Men om du nu tror att Everest bara håller i cash-bord, då har du helt fel!. Här finner du ett stort överflöd av turneringar med inköp lämpliga för alla plånböcker. Dessutom finner du ett stort utbud av satelliter till de stora turneringarna som EPT och WPT.

Utöver detta så kör man nu hos Everest sitt största erbjudande under 2007, under namnet Everest Avalanche, som avslutas i september då 10 lyckliga finalister kommer att göra upp om prispotten på $1 miljon. Finalen kommer att spelas live, men vart den kommer att spelas är än så länge hemligt.

Kvalificerings tävlingar till Avalanche pågår dagligen och skulle din plånbok inte tillåta höga inköp, då kan du starta på den lägsta nivån $3 eller $10 turneringar. Tar du dig vidare från dessa så spelar du i omgång 2. Skulle du även lyckas ta dig vidare från denna så får du spela i omgång 3, som hålls 1 gång i månaden. Nästa månadssatellit hålls den 24 februari! De som lyckas ta sig vidare från denna månadsfinal kommer att göra upp i online-finalen, som har ett inköp på $5 000 och kommer att spelas den 15 september. När 10 spelare återstår så avbryter man finalen och kommer sen att återuppta den live.

Dessa 10 finalister bjuds på en helg som de sent kommer att glömma. Resa, boende och poker under en helg på ett exklusivt hotell, vem skulle tacka nej till detta?

Så, oavsett om det är cash eller turneringar du föredrar så har Everest allt du söker. Hos Everest så har man siktet inställt på att bli den högsta toppen i världen!

[I]Dagens PokerNews tips: Vi på PokerNews kommer att ge dig ytterligare $50 ovanpå den normala $100 insättningsbonusen när du laddar ner Everest Poker genom oss och använder dig av bonuskoden PNEWS2[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories