BodogTV blir verklighet

BodogTV blir verklighet 0001

Bodog Entertainment och ION Media Networks har nyligen slutit ett avtal gällandes sändningar av BodogTV producerat material. Detta trotts de lagliga problem som pokerföretag numera har i USA. Och från Bodogs sida så har man inte glömt bort dessa amerikaner. Amerikanska hem kommer kunna se dessa tv-program från och med den 13 februari.

BodogFight: St. Petersburg, en reality show med blandade kampsorter kommer att bli det första programmet som sänds på BodogTV under detta nya avtal. BodogFight: USA vs. Ryssland, ett pay-per-view event, kommer också att erbjudas de amerikanska tittarna.

Men tro nu inte att alla deras tv-sändningar kommer innefatta extrema sporter eller kampsport. Nejdå, man kommer självklart även att sända poker program så som "Calvin Ayre Wild Card Poker II" senare under 2007.

Calvin Ayre, miljardären som grundade Bodog Entertainment hade följande att säga: "Avtalet med ION Media Networks markerar en ny och betydelsefull fas inom vår TV-produktion. Från och med nu så kommer världen inom Bodog att finnas tillgänglig för vår hitintills största publik någonsin och detta i sig gör det extra spännande för oss."

Bodog fans världen över behöver dock inte oroa sig för att missa dessa nya tv-program. Bodogfight.com kommer även att streama videos online, från deras tv-sändningar. Men huruvida BodogTv kommer att sändas i svensk eller annan europeisk TV återstår att se. Men som det för tillfället är inom poker och tv så skulle det inte förvåna någon om vi fick se Bodogs varumärke i tv-rutan inom snar framtid. Kanske inte just i Sverige men med största sannolikhet i något av europas länder, speciellt då man har ställt in sitt fokus mot den europeiska marknaden.

I ett pressmeddelande som våra engelska kollegor fick idag så sa man följande från Bodogs sida: " Alliansen mellan ION Media Networks och BodogTV är en väldigt intressant byggsten inom ION televisions expansionsstrategi. Det nya varumärket introducerades för de amerikanska tittarna under måndagen den 29 januari."

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Bodog Poker och ta del av deras unika bonuserbjudande, en obegränsad och direkt bonus på 10 %. Använd bonuskoden SEPNEWS[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories