Vinn en plats till Poker After dark, helt gratis

Vinn en plats till Poker After dark, helt gratis 0001

Poker After Dark, det Amerikanska tv programmet med Full Tilt proffs har $120 000 att erbjuda den lyckliga vinnaren av det senaste erbjudandet från Full Tilt borden.

Om du inte redan har lagt märke till det så har vi på Poker News lagt till Full Tilt Poker, till vår växande familj av online poker rum recensioner. Att säga att vi blev imponerade vore ett stort understatement! En bonus deposition på $600 och möjligheten att få spela med Phil Ivey, Andy Bloch, Howard Lederer och Mike Matusow, för att inte nämna The Hendon Mob, gör att det vattnas i munnen för de dödliga bland oss.

Vad skulle du tycka om att spela med dessa killar på amerikansk tv, gratis!? Nu kan du det med den nya Poker After Dark mini turnerings erbjudandet från Full Tilt Poker.

Du kan ta din plats i denna $120 000 vinnaren tar allt turnering väldigt lätt:

Spela i en av Omgång 1 Sit & Go turneringarna som nu pågår på Full Tilt Poker eller håll ett öga efter de dagliga "After Dark Sit & Go turneringarna". Bli en av de två finalisterna så kommer du att delta i en av de två Omgång 2 turneringarna som sker varje vecka.

I Omgång 2 kan spelare kvalificera sig till nästa runda via MTT turneringarna där nio spelare kommer att ta sig vidare. Direkt inköp till denna turnering kan fås för 100 Full Tilt Poäng. Om du vill testa en snabbare väg så vad sägs om en av Omgång 2 SNG´s för 600 Full Tilt Poäng?

I Omgång 3, super mini event, hettar saker verkligen till! Detta super mini event, som äger rum den 30:e april, har ett direktinköp på 10 000 Full Tilt Poäng, för dig som inte skulle lyckas kvalificera dig för ett av de tidigare mini eventen. Vinnaren av denna turnering kvalificerar sig till Poker After Dark stolen. Detta är värderat till hela $25 000!

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Full Tilt Poker nu och starta din jakt på den heta stolen i "Poker After Dark" och samtidigt jaga bonusen på upp till $600! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories