PokerNews lanserar 2 nya språk - Israeliska och Turkiska

PokerNews lanserar 2 nya språk - Israeliska och Turkiska 0001

Poker News är glada över att kunna meddela att vi har startat två nya sidor för våra läsare som talar Hebreiska och Turkiska -

PokerNews Israel och

PokerNews Turkiet

Gemensamt med de andra Poker News sajterna så kommer dessa två nya sidor erbjuda en mix av poker nyheter och evenemang från poker världen, både offline och online, likväl som information om poker relaterade händelser som rör det landet. Allt detta levererat på Hebreiska och Turkiska.

Som en del av den globala Poker News gruppen så kommer läsarna även ha möjligheten att ta del av de frekventa poker erbjudanden som gruppen lyckas förhandla fram med de stora poker rummen. Dessa inkluderar exklusiva erbjudanden att få större bonus än

vanligt hos utvalda poker rum och dra fördel av speciella freerolls och andra turneringar som berättigar vinnaren till stora priser så som platser till de största liveturneringarna över hela världen.

Den nya Turkiska Poker News managern sa:

"Jag ser fram mot att förse de som talar turkiska och turkar över hela världen med det allra bästa i poker nyheter bevakning. Vårt nätverk av sajter hos PokerNews.com förser utmärkt globalt täckning vilket är i stort intresse för de turkiska människorna som, fram tills nu, inte haft några sidor som levererat poker nyheter i deras egna språk."

Vår man som ansvarar för den Israeliska Poker News sidan hade följande kommentar:

"Vi på PokerNews Israel hoppas kunna höja kännedomen om poker i vårt land eftersom att spelet precis har börjat sprida sig här det senaste året eller så. Vi ser fram emot att kunna ge de israeliska PokerNews läsare det senaste världs och lokal poker nyheterna på Hebreiska."

Vi är glada att kunna sprida Poker News "fotavtryck" till bredderna av södra Europa och I mellanöstern. Mellan och fjärran österns marknader är beräknade att bli stora växande områden för poker industrin. Detta skymtades av den nyliga, väldigt framgångsrika, Asian Poker Tour i Singapore som vanns av våran vän, Tony G. Detta event bevisade, trots tvivel, den stora populariteten för poker inom detta området av världen. Poker News kommer att sikta på att bevaka poker vilket lockar invånare i varje stort land och språk.

Se gärna vår nuvarande lista över de olika land och språk PokerNews.com sajterna finns på idag, genom att flytta din mus över "Andra språk/länder" länken uppe i det högra hörnet på denna sida.

[I]Dagens PokerNews tips: Du har väl inte missat vårt otroliga erbjudande om att bli sponsrad som pokerproffs under ett år av Pacific Poker. Besök deras recension och se va de handlar om![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories