Nordic Summit – Uppgörelsen allt närmare

Nordic Summit – Uppgörelsen allt närmare 0001

Att bestiga Everest kanske låter som en omöjlighet för många, men nu så kan du, som pokerspelare, bli den som står som herre på täppan i Everest Pokers nordiska drabbning, Nordic Summit. Vi närmar oss med stormsteg dagen då allt skall göras upp, då 10 svenskar, 10 norrmän och 10 danskar ska göra upp om vilket land som är bäst i poker och vilken individuell spelare som är den som får bestiga toppen hos Everest Poker.

Och nu så står vi inför Everest Pokers 5:e och sista kvalturnering till Nordic Summit är det mycket som talar för en oerhört jämn och dramatisk uppgörelse. Två spelare är hittills klara för det svenska laget – "Ormen_Dirr" och "tarre83". Ytterligare 8 spelare kommer att ha vunnit en plats när den avslutande kvalturneringen är avgjord på tisdag den 30 januari.

Med två klara så kvarstår ytterligare 6 platser där spelarna vinner en plats baserat på inspelade poäng och som den aktuella poängställningen ser ut så talar den sitt tydliga språk - det är otroligt jämnt!

Plats, Spelarnamn, Poäng

1. Dala123 – 35 poäng

2. DonUrbano – 34 poäng

3. musko1 – 32 poäng

4. XXX666XXX – 31 poäng

5. b_emerson – 30 poäng

6. Texaster – 27 poäng

7. Scrabble – 25 poäng

8. Ebisumaru – 22 poäng

9. Matteprof – 22 poäng

10. Manta_Ray – 19 poäng

Utöver dessa 10 spelare som befinner sig i toppen av poängställningen just nu så finns det ytterligare drygt 40 spelare som alla har en chans att slå sig in bland dessa 6 som vinner en plats. Dessutom så kommer vinnaren på tisdag att vara direktkvalificerad till live finalen som spelas i Barcelona, Spanien den 24 februari. Så än är det inte för sent att ge sig in i kampen och för dig som spelare att göra din Nordic Summit-debut hos Everest Poker. Vinn dig en plats och hjälp de svenska laget att ta hem lag turneringen!

Skulle det vara så att om två eller fler spelare ligger på samma slutpoäng efter tisdagens sista tävling så vinner den spelare som nått den bästa placeringen i någon av de 5 kvalturneringarna. Skulle de mot förmodan även vara dött lopp efter detta så är det den av spelarna som spelat ihop mest prispengar under dessa 5 event, som blir den spelare som vinner platsen till finalen.

Så missa nu inte den sista uppgörelsen på Everest Poker på tisdag 30/1 kl. 20:30 svensk tid!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories