Daglig turnering med garanterad prispott på $100 000 hos MANSION Poker!

Daglig turnering med garanterad prispott på $100 000 hos MANSION Poker! 0001

Mansion Poker strävar alltid att vara störe och bättre än sina konkurrenter och åter igen så har de bevisat att så är fallet! Detta skedde när de lanserade deras nya dagliga turnering med hela $100 000 i garanterad prispott!

Mansion är idag ett självklart världsfenomen och har nu gjort klart för omvärlden att de ställt in sitt fokus mot den asiatiska marknaden. Detta kan vara en förklaring till varför man har börjat med dessa stora dagliga turneringar, eller vi kanske ska kalla dom "nattliga turneringar" då de spelas 04:00 CET. Men vad spelar klockan för roll för spelare som inser värdet i dessa typer av turneringar?

Så från och med igår, den 3 januari så startade man dessa gigantiska turneringar med $100 000 i garanterad prispott dagligen. Du kan delta i turneringarna genom att antingen välja att betala inköpet direkt på $100 eller genom att kvalificera dig via dagliga satelliter som hålls i form av en $10 rebuy turnering eller en $20 freezeout turnering.

Det står klart att MANSION poker startar året med buller och bång och man har för avsikt att fortsätta precis som man startat. Att erbjuda deras trogna spelare värdefulla turneringar som hålls dagligen. Det var inte länge sen som en $100 000 turnering ansågs vara månades höjdpunkt bland pokerturneringar hos ledande pokerrum. Men nu så erbjuder man detta dagligen hos MANSION!

Förutom denna gigantiska turnering så erbjuder man även en massiv insättningsbonus på $1 000. Gör en insättning på $1 000 och få din förstagångs insättning matchad med $1 000 allt eftersom du spelar. Och framöver under året så kommer vi från PokerNews att erbjuda våra läsare exklusiva turneringar i samarbete med MANSION Poker. Detta är även något som vi precis genomfört här på PokerNews, då vi höll i en Team PokerNews Aussie Millions turnering värd hela $17 000. Denna turnering spelades den 22 december. Så håll ögonen öppna och missa inte våra framtida erbjudanden från Mansion!

[I]Dagens PokerNews tips: Anslut dig till den stora skaran spelare som inser vilket värde de är i Mansion Pokers turneringar. Kanske de blir du som vinner deras dagliga $100 000 turnering![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories