Lavinfara hos Everest Poker!

Lavinfara hos Everest Poker! 0001

Du kan vara lugn, du kommer inte att begravas i snön under Everest Poker Avalanche event. Men det kan hända att du finner dig själv ståendes med pengar upp till knäna med denna prispott på 1 miljon dollar.

Denna nya turnering från Everest Poker pågår under nio månader. Tre satellit rundor kommer äga rum så att spelare med alla möjliga talanger och kapital kan tävla på en nivå i Avalanche huvudtävling.

Första rundan kommer ha buy-ins riktade till de lägra summorna. $3+$0,30 och $11+$1 satelliter kommer att finnas som erbjudande för spelare som vill kvalificera sig med så lite utgifter som möjligt. Andra rundan har satelliter med inköp på $56+$5, för att locka de medelspelarna.

High rollers kan vara intresserade av den tredje satellit rundan. Denna turnering, som sker en gång i månaden, har en buy-in på $530+$30 och ger dig en direkt kvalificering till Avalanche turneringen. Eftersom att detta är Everest Poker, ett online poker rum som värdesätter alla storlekar av "plånböcker", så är naturligtvis alla välkomna att göra ett försök på Avalanche, även poker valar! Detta betyder att du kan köpa dig en plats direkt till Avalanche finalen, om du känner för det. Men detta kommer självklart inte att vara billigt, du kommer att behöva betala hela $5000+$300 för att försäkra dig en plats.

De tio finalisterna från Avalanche kommer att föras till en hemlig plats för att spela ett av de största poker eventen i Everests historia. Pris potten ligger på 1 miljon dollar, så finalen kommer garanterat att vara en spänd och spännande tillställning. Live finalen kommer att äga rum den 17 September 2007.

[I]Dagens PokerNews tips: Gör dig redo för drabbningen hos Everest Poker, ladda ner deras mjukvara nu och du får slänger in hela $50 extra på din insättning![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories