Första vinnaren i MANSIONS $100K korad

Första vinnaren i MANSIONS $100K korad 0001

Som vi tidigare har rapporterat här på svenska PokerNews, den 3 januari, så har MANISON Poker introducerat den allra första möjligheten för sina spelare att spela en garanterat $ 100 000 i en turnering varje dag i veckan, varje vecka denna månad.

Öppnings turneringen ägde rum den 3:e januari 04.00 och resulterade i ett massivt överskjutande pott på $52 690 utöver det som spelarna bidrog med till prispotten på de $100 000. Lite under 500 spelare kom till start för att göra upp om dess prispengar, vilket gav alla som spelade en realistisk chans att vinna pengar i något som inte kan ses på annat sätt än som en gåva från MANSION.

Vinnaren var en spelare som kallade sig för kuj0 som förvandlade sitt inköp på $100 till ett förstapris på $24 000. Denna prestation tog honom lite mindre än fem timmar. Detta skulle ge vilken spelare som helst en riktigt bra ursäkt att smälla i sig en rejäl champagne frukost, utan att få minsta dåliga samvete för det!

kuj0 hade stor nytta utav en stor marker ledning när han tillslut mötte rkruok och slog ut honom på sex händer. I den sista handen åkte markerna in efter floppen som var 9h 2s 7c och där rkruok, som satt med 10c 8h, då hade ett öppet steg drag. Men när varken turn eller rivern {K-Spades}{5-Diamonds} var till någon hjälp för honom så var spelet över och kuj0, som satt med pocket sexor, vann turneringen och tog därmed hem första priset på $24 000.

Inte mindre än femtiofyra spelare delade på den $100 000 pris potten där den som kom på 54:e plats fick $250, alltså 2 ½ gånger sin insats!

De som tog sig till top fem i MANISON´s öppnings "$100K A Day" event var:

1. kuj0 $24,000

2. rkruok $15,000

3. dlperrio $10,800

4. chino325 $7,900

5. lock8 $6,000

MANISON´s presschef, Kathryn Farrell, sa:

"Responsen på den första av våra $100 000 Garanterade turneringar har varit fantastisk, men de som deltar tidigt drar mest fördel av erbjudandet. Vi förväntar att tillfället kommer att få turneringsnumren att bli högre när fler spelare förstår att det finns riktigt värde att hitta hos MANSION Poker

MANSION säger att de går in i år 2007 engagerade att ge spelarna ännu större erbjudanden än tidigare, erbjuda stora värden i deras turneringar, högre prispotter och mer action på daglig basis och de ser vi ett klart tecken på i och med introduceringen av deras $100 000 Garanterat turnering som hålls dagligen!

För att spela i denna $100 000 Garanterat dagliga event hos MANSION så kan du antingen göra ett inköp direkt för $100 eller delta i mini turneringar med låga inköp, där du vinner platser till denna $100k turnering. Dessa turneringar startar varje dag klockan 15:00. Du har att välja på en $10 rebuy turnering eller en $20 freezeout turnering. Du har även möjligheten att delta i en sista minuten chans som startar 01:00 varje natt. Detta är en $20 turbo satellit som hålls precis innan den stora turneringen startar.

[I]Dagens PokerNews tips: Anslut dig till den stora skaran spelare som inser vilket värde de är i Mansion Pokers turneringar. Kanske de blir du som vinner deras dagliga $100 000 turnering![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories