Bli ett pokerproffs under 1 år med pacific poker

Bli ett pokerproffs under 1 år med pacific poker 0001

Tänk dig själv spendera hela 2008 som en sponsrad poker spelare, resa till fyra av de största turneringarna inom poker och där du får resa, boende och inköp i turneringarna betalt! Visst låter det som en dröm? Men det är det inte, läs vidare och du kommer förstå vad det handlar om.

PokerNews och Pacific Poker har gått samman och erbjuder nu en lycklig spelare möjligheten att bli proffs för ett år via Poker Pro For a Year. Detta erbjudande med PokerProForaYear startar den 6 januari 2007 och kommer att vara under de kommande 48 veckorna. Under denna tid så kommer en liga hållas och därefter så kommer 10 lyckliga finalister att utses. Dessa finalister kommer sen att få åka, till än så länge hemlig ort, där finalen kommer att hållas i en live turnering som senare kommer att sändas via PokerNews.com.

Vinnaren av denna PokerProForAYear finalen kommer att erhålla den ultimata pokerupplevelsen, att bli sponsrad av Pacific Poker och PokerNews i 4 av de största pokerturneringarna under 2008, detta inkluderar resa, boende och inköp i turneringarna, allt betalt via Pacific och PokerNews.

Det kommer att hållas totalt 6 omgångar som vardera varar i 8 veckor i denna PokerProForAYear liga, som inkluderar 7 turneringar med lågt inköp, 1 freeroll med $500 i garanterad prispott och en speciell "Global Freeroll" där vinnaren av denna freeroll kommer att få ett väldigt exklusivt paket som inkluderar inköp i valfri turnering samt resa och boende under 2007. Du kan själv välja om du vill åka till exempelvis en EPT turnering, huvudtävlingen i WSOP, WPT Grand Prix de Aviation eller varför inte till Aussie Millions. De 10 bästa spelarna i dessa turneringar kommer alla att erhålla poäng samt att alla spelare som betalar inköp för att vara med i någon av de andra turneringarna kommer att erhålla bonus poäng.

I slutet av varje 8 veckors omgång så kommer de 10 bästa poängplockarna att göra upp om en plats i PokerProForAYear finalen. På så sätt så kommer det totalt att bli 1 spelare vidare från varje omgång. Utöver dessa 6 spelare så kommer den spelaren som överlag, över alla dessa omgångar, lyckats samla ihop mest poäng även att få en plats direkt i finalen. De 3 kvarvarande platserna kommer de topp 100 poängplockarna göra upp om i en sista, avgörande turnering.

För att försäkra dig om en plats i denna liga så måste du bege dig till Poker Pro For a Year för att ta reda på hur du går till väga för att registrera dig. Ha nu i åtanke att detta är ett exklusivt erbjudande för PokerNews läsare. Du kan endast delta om du laddat ner Pacific Pokers mjukvara genom oss på PokerNews/PokerProForAYear och skapat dig ett konto. Har du redan gjort detta, via oss, så har du fortfarande möjligheten att delta.

Detta är vårt största erbjudande genom tiderna så missa nu inte chansen att bli ett proffs under 1 år! Bege dig redan idag över till www.PokerProForaYear.com och boka dig din plats redan idag, innan det är för sent!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories