Vill du till AUSSIE MILLIONS? Skynda dig att delta i våra Freerolls och satelliter innan det är för sent!

Vill du till AUSSIE MILLIONS? Skynda dig att delta i våra Freerolls och satelliter innan det är för sent! 0001

Hur ofta får du chansen att flyga till Australien, helt gratis? Bo på exklusivt hotell och spela i en av världens största pokerturneringar vid sidan av världens bästa proffs, att få hjälp och råd av Tony G, vinnare av Asian Poker. Det är inte varje dag du har möjligheten att få allt detta och än finns det chanser så skynda dig!

Vi på PokerNews fortsätter att ge dig just denna chans att få allt som nämnts ovan och än finns det några chanser kvar. Allt du behöver göra är att spela i någon av våra kvarvarande exklusiva PokerNews Aussie Millions freeroll turneringar eller satelliter. Men skynda dig, tiden är knapp och det finns inte många chanser kvar!

Eftersom att dessa turneringar är exklusiva så betyder det att deltagarantalet är lägre än vad du kanske normalt ser i en turnering. Att det är exklusiva betyder att det endast är tillgängliga för PokerNews läsare. I och med att antalet spelare är lågt så ökar därmed dina chanser. Vilket väljer du själv, att spela mot 200 spelare eller mot 2000 spelare?

Hur gör du då för att delta? Det enda du behöver göra är att ladda ner respektive operatörs mjukvara och sen uppfylla dom "krav" som ställs hos varje ställe.

Mansion Poker Aussie Millions satellit

Detta må kanske inte vara en freeroll men den har ett enormt stort värde. MANSION Poker kommer att sända YTTERLIGARE en PokerNews spelare till 2007 års Aussie Millions i nästa månad. Denna turnering har ett inköp på $100+$4. Utöver den ordinarie prispotten så kommer man från MANSIONS sida lägga till ytterligare $5 000 i prispotten men detta är inte nog, du erhåller även ett Team PokerNews paket värt $12 000. Detta paket inkluderar inköp i Aussie Millions Main event, 10 nätter på Crown Promenade Hotel samt omkring $2 800 för att täcka resa och fickpengar. Totalt så kommer ni göra upp om en prispott på hela $17 000. Registreringen är öppen redan nu och koden du behöver är "millions4me".

När du väl har skapat ett konto hos Mansion Poker genom oss på PokerNews, om du inte redan gjort det, så behöver du bara bege dig till turneringslobbyn och sen titta efter turneringen "PokerNews Aussie Millions". För att få vara med i turneringen så krävs att du har lösenordet, vilket är "millions4me". Därefter är du klar och du kan spela i turneringen.

Denna turnering hos Mansion Poker kommer att spelas den 23 december klockan 00:30. Det krävs att du gör en min insättning på $25 när du skapar ditt konto, men det är ju inga problem då turneringen kostar $100+4.

Titan Poker Aussie Millions Freeroll

Inträde till denna turnering hos Titan Poker är helt GRATIS och vinnaren erhåller ett paket värt hela $12 000! Det du behöver göra är att ladda ner Titan Poker här, göra en insättning på $25 och sen spela ihop 2000 poäng. Därefter kan du registrera dig till turneringen. Utöver detta så får du även $50 HELT gratis insatt på ditt konto mellan 24-72 timmar efter din insättning.

Utöver detta så får du även en insättningsbonus på upp till $500 baserat på din insättning och antal poäng du spelar ihop. Du får även ta del av vår exklusiva månadsfreeroll hos Titan Poker, en $2000 freeroll som är enbart öppen för PokerNews spelare!

Denna Aussie Million turnering kommer att spelas den 30 december klockan 21:00

Lyckas du vinna dig en av dessa turneringar så är nästa anhalt Melbourne,Australien vid sidan av våra Team PokerNews kaptener Tony G och Noah Boeken.

[I]Dagens PokerNews tips: Ta del av vårt enorma bonus erbjudande från Titan Poker. Få $50 HELT gratis och chansen att få åka till Australien i januari. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories