Sista Aussie Millions freerollen närmar sig!

Sista Aussie Millions freerollen närmar sig! 0001

Nu återstår bara 1 chans kvar för dig som ännu inte lyckats vinna dig en plats till 2007 års Aussie Millions. Titan Poker håller i den sista freeroll turneringen den 30 december, där du kan vinna dig en GRATIS plats till Aussie Millions, ett paket värt totalt $12 000!

Denna turnering som hålls i Australien i nästa månad anses av många att tillhöra den absoluta toppen bland turneringar, näst efter WSOP. Du kommer garanterat att få se många av de riktigt stora namnen inom poker vid detta evenemang som startar den i januari 2007. Huvudtävlingen, med ett inköp på $10 500 AUD startar den 14 januari.

Och nu så erbjuder vi på PokerNews våra läsare vår sista exklusiva Team PokerNews freeroll, tack vare vår högt aktade samarbetspartner Titan Poker, som spelas klockan 21:00 den 30 december. Vinnaren av denna freeroll turnering kommer att erhålla resa tur och retur till Australien, 10 nätter på exklusiva Crown Promenade Hotell samt inköp i Aussie Millions huvudtävling. Dessutom så kommer spelaren att ansluta sig till Team PokerNews och därigenom få ta del av alla förmåner som erbjuds laget. Bland annat kommer ni att kunna få tips och råd av våra lagkaptener Tony G och Noah Boeken.

Nu kanske du tror att du kommer att få slåss mot ett stort startfält i denna freeroll turnering, men så är inte fallet. Då turneringen enbart är tillgänglig för PokerNews läsare så innebär det att fältet kommer att vara relativt litet och dina chanser att vinna ökar därmed avsevärt.

Sen har du väl inte missat vårt otroliga erbjudande vi har med Titan Poker som ger dig, som ny spelare, möjligheten att få $50 HELT GRATIS och de enda du behöver göra för att få dessa pengar är att ladda ner Titan Poker genom oss, skapa dig ett konto och använda dig av bonuskoden SEPNEWS. Gör därefter en insättning på minst $25 och 24-72 timmar senare så erhåller du dina exklusiva $50, insatt på ditt pokerkonto.

För er spelare som har siktet inställt på att spela i denna freeroll så rekommenderar vi att ni kanske sätter in lite extra av två anledningar. Den första är att ni, utöver dessa gratis $50, även har möjligheten att få en matchningsbonus på din första insättning på 100 % upp till $500. För de andra så behöver ni spela ihop 2000 poäng för att få delta i denna freeroll och tiden är knapp, så skynda dig! Men skulle du nu inte hinna spela ihop dessa poäng så förlorar du inget, du får fortfarande dessa gratis $50 och din matchningsbonus så oavsett hur de går så kommer du att tjäna på detta!

[I]Dagens PokerNews tips: För att få spela i vår sista Aussie Million freeroll den 30 december, ladda ner Titan Poker och spela ihop de 2000 poäng som behövs, men skynda dig, du har ont om tid![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories